Alba Carrillo plorant

Alba Carrillo ha patit un nou revés sentimental i no aixeca el cap

La tertuliana ha vist com un dels seus ex més recents està amb una altra dona

Alba Carrillo sembla que no acaba de trobar la felicitat a nivell sentimental, ja que segueix sense consolidar cap relació i ara està soltera. Tot al contrari que molts dels seus exnòvios, que han acabat trobant la seva mitja taronja. I això és precisament el que ara ha passat amb un.

Concretament, l'última persona amb qui sabem que la col·laboradora ja torna a tenir el cor ocupat. Ens referim a Canales Rivera, que ha tornat amb la seva exparella, Isabel Márquez de Prado. Segur que aquesta notícia ha sorprès Alba, i no pas positivament. 

La relació d'Alba Carrillo amb Canales Rivera

Fa uns mesos, l'ex de Fonsi Nieto va sorprendre sent portada de la revista 'Semana' amb el nebot de Paquirri. I és que els havien enxampat de festa per Madrid. Les imatges deixaven clar que entre ells dos hi havia complicitat, bon rotllo i sintonia, ja que hi apareixien acariciant-se i fent-se petons.

Només sortir l'exclusiva, tots dos van intentar treure ferro a l'assumpte i van optar per no parlar de relació. Això sí, van deixar la porta oberta perquè l'amor acabés fluint. L'alegria, però, els va durar poc.

Dies després del reportatge, ella va negar rotundament que volgués tenir res amb el torero. Va ser perquè ell no va donar suport públicament a la seva mare, Lucía Pariente, en un conflicte sorgit a 'Secret Story', on tots dos havien participat.

Així mateix, a la ruptura també va contribuir que Rivera parlés de la relació més del que li hauria agradat a Carrillo. I fins i tot el fet que comencessin a sorgir rumors que deien que ell havia pactat les fotografies.

Vaja, que van acabar, com se sol dir, com el rosari de l'aurora.

Alba Carrillo i Canales Rivera
Alba Carrillo i Canales Rivera van tallar l'afer de manera brusca | Catalunya Diari

 

Alba Carrillo sap que Canales Rivera ha tornat amb la seva ex

La col·laboradora de 'Ya es mediodía' i el torero van tenir un afer després que ell trenqués amb la seva parella anterior, Isabel. Una relació que va acabar quan es va revelar que el torero li havia sigut infidel amb Cynthia Martínez. Després, van tornar durant uns mesos, però van trencar abans que ell entrés a 'Secret Story' amb Cynthia.

Fotomuntatge de Cynthia Martínez i Isabel Márquez de Prado
La infidelitat amb Cynthia va posar fi a la relació de Canales i Isabel | Catalunya Diari

El cosí de Kiko Rivera ha reconegut a 'Sálvame' que es va equivocar i que va fer mal a la dona que estimava. És més, ha afirmat que durant mesos ha fet tot el que ha pogut per arreglar les coses amb Isabel. Sí, que havia intentat tot el possible perquè li donés una tercera oportunitat, i ara ho ha aconseguit.

La revista 'Diez Minutos' és la que ha publicat en exclusiva imatges que demostren que tornen a estar junts. Exactament, han optat per fer un viatge a París, o han participat en una competició esportiva i han gaudit de l'amor. Així, se'ls ha pogut veure passejant agafats de la mà pels carrers de la capital francesa i fins i tot fent-se un petó al costat de la Torre Eiffel.

D'aquesta manera, ha quedat clar que Canales ha aconseguit el seu objectiu: ha tornat a conquistar Isabel. Una dona amb qui tenia una relació consolidada, ja que vivien junts a Toledo, i amb qui comparteix una infinitat d'aficions. I és que, a més de l'esport, tots dos són uns apassionats dels toros, del camp i fins i tot dels cavalls.

Aquesta història d'amor, que va començar fa vuit anys, té una nova oportunitat per triomfar. Caldrà veure si és veritat que la tercera és la bona.

Canales Rivera
Alba Carrillo s'ha assabentat que Canales Rivera ha tornat amb la seva ex | Europa Press