Primer pla d'Antonio David Flores en un plató de televisió

Antonio David pren mesures: la traïció que acaba de patir la seva filla Rocío

El seu xicot, Manuel Bedmar, li hauria estat infidel diverses vegades

Manuel Bedmar torna a estar al punt de mira després que una altra de les seves suposades amants, Laura Gutiérrez, hagi decidit trencar el seu silenci.

«Manuel va ser infidel a Rocío amb mi», assegura la noia. Una història que vindria de lluny, ja que tots dos van estar junts un mes durant l'adolescència.

«Rocío és autoritària i Manuel es desfogava amb mi. La seva és la típica relació tòxica. Li té por», explica.

«Si alguna cosa no es fa com ella vol, el fa fora de casa», carrega Laura contra la filla d'Antonio David. «I això que el Manuel em va dir que el lloguer el pagaven tots dos».

«No han estat bé mai. Barallen per qualsevol cosa. Perquè ell estava amb la 'Play' i a ella no li agradava, per exemple», apunta implacable sobre la realitat de la seva relació.

Rocío Flores i Manuel Bedmar passejant per Málaga.
Rocío Flores i Manuel Bedmar podrien no haver acabat la relació | Europa Press

«Discutien perquè ell és casolà i viu al seu nivell adquisitiu. I ella sempre fa plans per sobre d'aquest nivell. Rocío el vol convidar i ell no vol», prossegueix.

D'aquesta manera, Manuel no hauria acabat d'encaixar mai el complicat caràcter que té la neta de La Jurado. «Van tenir una gran baralla per diners, i ell es va venir a casa meva. Ja no cedia. 'Si em fas fora, tinc on anar'», confessa.

I segons sembla, tan sols hauria accedit a anar-se'n a viure amb ella sota pressió. «Fa sis anys que estan junts, però va ser ella qui li va donar un ultimàtum per anar-se'n a viure junts. Després de 'Supervivientes', va accedir».

Imatge de Manuel Bedmar durant un vídeo informatiu de Sálvame sobre la suposada deslleialtat a Rocío Flores
La presumpta amant de Manuel Bedmar va trencar el seu silenci 'Sálvame' | Mediaset

A més a més, la Laura assenyala que també «volien tenir un fill, però no entén per què segueix amb ella». Així doncs, pel que sembla, hauria estat veient-se amb Manuel a esquena de Rocío durant sis mesos.

«Fins al juny, més o menys. Parlàvem i quedàvem», confessa. De fet, revela que fins i tot van arribar a ficar-se al llit al mateix llit que comparteix amb Rocío. «Jo tenia por que ella trobés un cabell meu», admet.

De la mateixa manera, demostra que té totes les proves que demostren el romanç que va viure amb Bedmar. «Àudios, fotos… Totes les converses. Manuel volia que mentís i li digués que no havíem tingut res», revela.

Rocío Flores descobreix la infidelitat del seu xicot

Segons Laura, «a ell no li venia de gust estar amb Rocío. No la suportava. Ella feia videotrucades i jo estava al seu costat». Així, remarca que «va arribar un moment en què quedava amb ell pel morbo. M'escrivia: 'No m'ho passo bé amb ella, vull estar amb tu'».

«Quan vam anar a casa em va dir que dormís a l'habitació dels convidats i no vaig voler. Tenia una foto de l'àvia amb la Rocío de petiteta i em feia mal rotllo», reconeixia.

Al final, van acabar passant la nit al llit de Rocío i Manuel. «Ell es va apropar, jo em vaig apropar i va passar. A les sis del matí em vaig aixecar i me'n vaig anar. Amb el temps ha vist que ella va canviar el matalàs», relata Laura.

Fotografia de Rocío Flores amb la seva parella, Manuel Bedmar.
Rocío Flores ha estat caçada passejant per Màlaga amb Manuel Bedmar després dels rumors de ruptura | EUROPA PRESS

Poc després, Rocío descobria la infidelitat gràcies a un cambrer que li va dir: «El teu xicot t'enganya». «El vaig veure acollonit. Un amic li va dir a Rocío: 'Dona'm tants diners i t'aconsegueixo les proves'».

La filla d'Antonio David no perdia el temps, descobria qui era ella i es presentava al portal de casa seva «amb actitud de xula buscant baralla».

«Després, el va fer fora de casa i va anar a buscar la mare i la germana de Manuel i els hi va explicar. El perseguia, a veure si l'enxampava amb mi, era la seva obsessió. Manuel em demanava que l'ajudés».

Quan per fi es van trobar, la jove desvela que Rocío no la mirava a la cara. «La seva actitud era de supèrbia. Ella em donava l'esquena, fins que es va girar i va deixar anar: 'Ja que te n'has anat amb el meu xicot, ves a un metge que et miri'».

«Ella el va perdonar, segueix amb ell perquè té por que parli», finalitzava el seu testimoni la presumpta amant del xicot de Rocío Flores