Alba Carrillo amb un fons de fulles verdes

Alba Carrillo ho ha tornat a fer

Alba Carrillo sap què ha fet i no li importa mostrar-ho als altres

Sabem que tothom parla d'Alba Carrillo durant les darreres setmanes. Després de filtrar-se un dels vídeos en què es veia tant ella com el seu company, Jorge Pérez, en una actitud molt afectuosa, tot han estat crítiques cap a ella.

La treballadora de Sálvame està passant per moments difícils amb aquesta situació que té a sobre, però malgrat això tenim bones notícies per a ella. Alba Carrillo continua sent tot un exemple d'inspiració per a moltes dones de la seva edat. Encara que tothom en parla pel seu afer recent, la model sap vestir molt bé.

La col·laboradora de Telecinco ens continua delectant cada dia amb tots els increïbles 'outfits' amb què la veiem. No podem passar per alt la seva inconfusible guia personal per vestir estupendament a partir dels 35 anys. No sabem quin és el truc, però sempre aconsegueix donar el màxim partit a les peces més clàssiques i atemporals.

Alba Carrillo té molt bon gust

La col·laboradora de Sálvamecontinua actualment al focus mediàtic a causa del seu afer amb Jorge Pérez durant una festa de la productora Unicorn.

A més a més, Alba Carrillo té tant bon gust a l'hora de vestir, que no ens hem pogut resistir a analitzar algun dels seus 'looks'. La model és tota una amant dels 'looks preppy' i sempre aconsegueix combinar a la perfecció totes i cadascuna de les peces clàssiques. Una molt bona opció per a la model és optar per vestits curts, ja que aquests són una aposta segura per a qualsevol ocasió que necessitis.

Alba Carrillo ha resultat ser tota una apassionada de la moda i ens ho ha demostrat a cada esdeveniment al qual ha hagut d'assistir. Mai no ha volgut passar desapercebuda i sempre ha aconseguit ser la protagonista de la celebració.

La model aposta pel negre

Moltes vegades hem comprovat que un dels tons que més li agraden, per no dir que és el seu favorit, és el negre. Alba Carrillo ha demostrat que el color negre és un dels principals fetitxes. Es tracta d'una aposta molt encertada i amb què s'aconsegueix algun truc.

Gràcies a l'aplicació d'aquest to, aconseguirem que la nostra silueta es vegi força estilitzada i hi afegirem un toc de sofisticació i elegància. No podem negar que Alba Carrillo destaca en tots i cadascun dels seus 'outfits' pel que fa a elegància.

Muntatge d'Alba Carrillo amb un outfit 'college' i un minivestit negre
Alba Carrillo marca tendència amb els seus 'looks'. | GTRES

També hem sabut que la peça més 'top' és el minivestit, evidentment en color negre. La model té al seu armari tota una infinitat de formats d'aquesta mena, ja que sap que els pot treure el màxim partit possible.

Alba Carrillo ens mostra com lluir un estilisme 'college'

Cal esmentar que Alba Carrillo ha aconseguit posicionar-se entre les millors ambaixadores de la moda universitària estatunidenca, una moda que conté reminiscències de la dècada de 1920. Dins d'aquest estilisme podem veure un munt de peces, com ara faldes, sabates i fins i tot mitges altes.

Tot un 'outfit' amb què ens traslladarem en un tancar i obrir d'ulls a una època col·legiala. A més a més, la periodista coneix la importància que tenen els accessoris a tots els 'looks' i per això sempre opta per portar-ne alguns.

Habitualment Alba Carrillo ens acostuma a sorprendre amb estilismes que recentment estan en tendència i també amb peces 'cut out'. La col·laboradora no s'oposa a res i la podem veure amb peces de disseny 'animal print', amb estampats tropicals i fins i tot amb colors fluor. Certament, totes les propostes que ens mostra la treballadora de Sálvame s'acosten a un estil juvenil pur i fan que el seu armari estigui ple de frescor.