Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Alba Carrillo

Alba Carrillo ja no amaga el seu nou embaràs i anuncia la data final

Alba Carrillo revela quan serà mare de nou

No hi ha dubte que, darrerament, el nom d' Alba Carillo ha sonat amb força en alguns mitjans de la premsa rosa. I és que no n'hi ha per menys la veritat perquè fa unes setmanes va sortir a la llum la notícia que l'exnòvio de la col·laboradora, Santi Burgoa, hauria començat una relació amb Vanesa Romero.

Això sí, mentre que aquest nou festeig segueix acaparant més d'un titular, la veritat és que, ara, l'exconcursant de GH VIP ha estat notícia per un altre tema molt diferent. Fa uns mesos, la madrilenya va confessar que volia tornar a ser mare. «Jo vull tornar a ser mare, probablement sigui sola i això només ho he parlat amb els meus amics del Fresh», va revelar al seu moment.

«Els meus pares estaran al meu costat i ajudant-me. En principi, seria per inseminació artificial amb un donant anònim», deia. Tot i que estava més que disposada a complir aquest desig, la veritat és que al final no s'acabava d'animar del tot.

Tot i això, ara, per fi, la mateixa Alba Carrillo ja ha revelat la data en què té pensat tornar a ser mare.

Primer pla d'Alba Carrillo
Alba Carrillo, disposada a tornar a passar per l'experiència de la maternitat | GTRES

Alba Carrillo: «tinc pensat ser mare per segona vegada aviat»

Ahir, dia 1 de novembre, Alba Carrillo es va convertir en una de les grans protagonistes del programa Fiesta. Tot va començar quan Ana María Aldón va confessar a la presentadora, Emma García, el seu desig de donar-li un germanet o germaneta als seus fills Gema Aldón i José María Ortega.

De fet, tal com la dissenyadora revelava, havia acudit a una clínica de fertilitat per informar-se com seria el procés i els riscos que podria arribar a tenir degut a la seva edat. Això sí, si finalment decideix tornar a passar per la maternitat, aquesta vegada ho seria en solitari.

Arran d'aquest assumpte, la conductora de l'espai va decidir preguntar a la resta de col·laboradors si tenien intenció de convertir-se en pares o mares en un futur no gaire llunyà. La primera resposta que es va obtenir va ser la de la mateixa Alba Carrillo, que va expressar públicament el somni de tenir un altre fill.

Cal recordar que la tertuliana és mare de Lucas, un preciós nen de 11 anys. El nen és fruit de l'amor que hi va haver entre la madrilenya i l'expilot de motociclisme, Fonsi Nieto.

Ara, Alba Carrillo vol tornar a passar per l'experiència de la maternitat i donar-li un nou germà a germana al seu primogènit. «Jo ja he congelat els òvuls, ja només em falta l'últim pas», va explicar emocionada.

«Va! Doncs deixa'm un», li deia per la seva banda l'exdona d'Ortega Cano. Això sí, lluny de resoldre aquest tema, va ser la mateixa col·laboradora qui va revelar quan seria el moment ideal per tornar a quedar-se embarassada.

«La veritat és que tinc pensat ser mare per segona vegada aviat ja, l'any que ve. Al juliol vaig fer els 36 anys i, la veritat, m'agradaria aviat», confessava davant de la sorpresa de tots els presents. De manera que serà el proper any quan Alba Carrillo es decideixi a ser mare de nou.

Pla general d'Alba Carrillo somrient i amb ulleres de sol
Alba Carrillo ja ha posat data per tornar a ser mare | GTRES

Així va ser la història d'amor d'Alba Carrillo i Santi Burgoa

D'altra banda, darrerament Alba Carrillo ha estat testimoni que la seva imatge ha suscitat més interès del que és normal. La parella sorpresa formada entre el seu exnòvio, Santi Burgoa, i la famosa actriu de La que se avecina, Vanesa Romero, n'era la responsable.

Era evident que la col·laboradora comencés a estar en boca de tots els mitjans després de sortir aquesta notícia, ja que, recordem-ho, que fa justament un any va mantenir un festeig amb el periodista.

La relació d'ells no va arribar a bon port, ja que tots dos van decidir donar per finalitzat el seu idil·li l'any passat. Segons deien les males llengües, el motiu de la seva ruptura va ser una infidelitat per part de la madrilenya a Burgoa.

A partir de llavors, tots dos emprenien camins per separat i a cap dels dos se'ls va tornar a conèixer una nova parella, almenys fins ara. Mentre que el presentador sembla haver refet la vida al costat de l'actriu, Alba Carrillo, per contra, no ha volgut tornar a tenir una relació amb ningú més.