Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Concha Velasco emocionada amb llàgrimes als ulls

El preocupant últim missatge de la família de Concha Velasco

Concha Velasco pateix un problema de salut

Concha Velasco travessa una petita dificultat. El seu estat de salut no és el desitjat i, des del seu entorn més proper, hi ha força preocupació per la seva situació. Fa molt de temps que no surt de la residència Orpea Punta Galera, a Madrid, on ja fa un temps que està ingressada.

En un primer moment, va decidir mudar-se a un centre de gent gran situat en un barri cèntric de la capital. Tanmateix, alguna cosa li va fer canviar d'opinió per traslladar-se a aquest altre, que disposa de zones exteriors i de moltes més comoditats. Era habitual, fins fa uns mesos, veure-la en públic, sobretot amb el seu fill Manuel. A Concha li encanta el teatre i sempre que podia acudia amb ell a alguna representació. Els problemes de mobilitat que arrossega des de fa anys l'obligaven a moure's en una cadira de rodes. Tot i això, sempre mostrava un aspecte molt cuidat.

Cal recordar que, fins fa poc, encara estava treballant. La decisió de retirar-se del món artístic i de deixar casa seva la va prendre ella de manera consensuada amb els seus fills. Es tracta d'una família molt unida, on Manuel i Paco sempre romanen molt pendents de la seva mare.

Concha Velasco en cadira de rodes parlant amb Jorge Javier Vázquez
Concha Velasco va acudir al teatre amb el seu fill Manuel. | Europa Press

Persones de l'entorn de la val·lisoletana confirmaven que la seva salut «no passa per un bon moment». Un dels darrers amics que va anar a veure-la a la residència va ser el director Pedro Olea, amb qui va fer unes quantes pel·lícules a la dècada dels 70.

Són moltes les persones que no obliden l'artista. Sempre s'ha caracteritzat per ser una dona molt intel·ligent, amb sentit de l'humor i molt de sentiment envers aquells que tenia al seu voltant. Tant la seva família com els seus seguidors es mostraven últimament una mica preocupats pel seu estat.

Concha Velasco es troba molt a gust a la seva nova residència. Disposa de jardins i moltes zones per respirar aire fresc, però troba a faltar casa seva. De vegades té moments de baixada, on la nostàlgia se n'apodera. Recorda tots aquells moments que l'han anat acompanyant en els darrers anys. La seva família fa tot el possible perquè se senti tan còmoda com sigui possible al centre, on disposa d'unes magnífiques instal·lacions per viure-hi, a més de comptar amb un personal qualificat que li fan la vida més senzilla.

Se sap que fa uns quants dies l'actriu va patir un petit problema de salut. El periodista Saúl Ortiz assenyalava a 20 Minutos que «ara es troba molt millor perquè van reaccionar a temps». Pel que sembla «van poder coordinar amb els seus metges de l'hospital Puerta de Hierro tot allò relacionat amb les seves malalties».

Primer pla de Concha Velasco.
Concha Velasco està molt contenta amb la seva nova llar. | GTRES

Concha Velasco ja es troba millor

Concha Velasco ja s'ha recuperat d'aquest ensurt. El seu fill Manuel assenyalava a la revista ¡Hola! que «està tot bé, tot controlat», tractant de treure importància a l'assumpte.

En la mateixa línia es pronunciava la col·laboradora de SálvameCarmen Borrego: «Està molt millor». A més, confirmava que al seu entorn més proper «estan tranquils». Els seus fills i el seu net són el seu suport més gran en aquests moments. La seva neboda Manuela assenyalava fa uns mesos que li encantaven les visites i que li agrada veure's envoltada de gent a tota hora. Són molts els companys de professió que s'hi interessen i que en guarden molt bons records.

Concha Velasco es troba a les millors mans. Segons Informalia, la residència on s'allotja té un preu d'uns 2.500 € mensuals. Pel que sembla, ella n'assumiria 1.800 € i la resta aniria a càrrec d'una entitat que gestiona els drets de propietat intel·lectual dels actors.