Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la princesa Elionor

Elionor confirma al seu xicot que necessita ajuda urgent

La Princesa Elionor s'assabenta que la situació és molt delicada

Elionor va arribar fa uns dies a Espanya per presidir els Premis Princesa d'Astúries, aprofitant les vacances a l'internat on fa segon de Batxillerat. La seva arribada va causar una gran expectació, ja que feia setmanes que no se la veia, després d'acabar les vacances d'estiu.

Aquesta vegada no la va acompanyar el noi amb qui se suposa que ha iniciat una relació sentimental i que va ser fotografiat fa uns mesos. La futura reina havia de centrar-se en les seves obligacions i la situació a la Casa Reial no pot ser més delicada. La primogènita de Felip i de Letícia sap que la seva tieta, Helena, es troba en un moment delicat i ha hagut de demanar ajuda.

Elionor s'assabenta del que passa en realitat amb la seva cosina

Elionor va tornar a Espanya en un moment una mica delicat per a la seva família. Feia només uns dies va sortir a la llum l'últim altercat que havia protagonitzat el seu cosí Froilà i que entela més la bona imatge de la institució.

La seva tieta, la infanta Helena, es troba desbordada i ja no sap com fer que els seus fills es comportin. Ella va ser la que els va haver de cuidar quan es va separar de Jaime de Marichalar, però és evident que no ha pogut amb ells. I diem 'ells' perquè no només Froilà porta de cap la seva mare, també la seva germana, Victòria Frederica apunta maneres.

Infanta Helena
Elionor s'assabenta que la seva tieta travessa un dur moment per culpa dels seus fills | GTRES

Tots dos són autèntics Borbons i la seva relació tant amb la premsa com amb la gent corrent no és gens exemplar. Resulten molt diferent de la imatge que mostren els fills de Cristina o la mateixa Princesa d'Astúries i la seva germana Sofia.

En una ocasió, la germana de Felip VI va haver de demanar ajuda als seus pares per disciplinar Froilà. Aquests van córrer amb les despeses d'un internat militar als Estats Units que li va servir de poc.

Victòria Frederica i el rei emèrit
L'avi d'Elionor intercedeix per ajudar a reconduir Victòria | GTRES

Però, el patiment de la Infanta no s'acabaria aquí. La seva filla Victòria també apuntava maneres i la seva imatge d''influencer' té poc a veure amb la realitat. L'elegància als seus actes brilla per la seva absència i la cosina d'Elionor ha pres el relleu del seu germà.

Els problemes són constants i Helena ha hagut de tornar a recórrer al seu pare. Atès que amb el seu germà no hi parla, Joan Carles és el seu únic salvavides. A més, Vic és la neta preferida de l'emèrit i  faria qualsevol cosa per ella.

Elionor sap que no renunciarà

Elionor va ser de les primeres a sorprendre's en veure la seva cosina convertida en tota una 'influencer' i assistir a esdeveniments de moda. Victòria és una de les imprescindibles a les festes d'alta copeta i cada dia en gaudeix més, a més d'embutxacar-se una bona quantitat de diners.

Aquesta  afició, però, no sembla compartir-la amb la seva mare que ha intentat, que la Casa Reial no es vegi afectada per la nova feina de la seva filla. Aquesta posa com un personatge famós a 'photocalls', a portades de revistes i fins i tot en biquini.

Victòria Frederica
Elionor sap que la seva cosina no deixarà la seva feina d' 'influencer' | EUROPA PRESS

La tieta de la Princesa d'Astúries ha intentat que Victòria deixi aquest món, però ella no està disposada a acceptar-ho. Això hauria provocat un distanciament entre mare i filla que corre com la pólvora per Zarzuela.

A més, el fet que Marichalar sigui el relacions públiques de la seva filla és una cosa que ha fet enfadar la seva exdona. La bona relació entre ells sembla haver acabat i Helena el culpa d'encoratjar Victòria a seguir amb la seva carrera com a 'influencer'.

La situació no pot ser més tensa a casa de la germana de Felip, que ara mateix no està per la feina de donar-li un cop de mà. Ell està centrat en el futur de la seva filla gran com la seva successora i ja prepara la seva formació militar.

Mentrestant, Elionor continua gaudint de les seves vacances amb els seus pares i amb la seva germana, amb qui ha celebrat el seu 17è aniversari.