Kiko Hernández i Fran Antón

Fran Antón, amic especial de Kiko Hernández, confirma que s'ha acabat

Fran s'ha convertit en un dels actors més buscats

Fran Antón era una persona anònima fins que la revista Lecturas va publicar unes fotografies que demostren la seva amistat amb Kiko Hernández. Aquesta publicació insinua que entre ells hi ha alguna cosa més, però el col·laborador ha assegurat que tot és mentida i que Fran només és el seu amic, malgrat que viatgin junts i que cada cop hi hagi més rumors.

Fran Antón és una persona discreta i no pensava que la seva relació d'amistat amb Kiko Hernández cridés tant l'atenció. L'antic concursant de Gran Hermano sempre ha estat molt protegit, però ara tot s'ha acabat. Fran ha confirmat que el seu company de teatre ja no té tant de poder, per això a Sálvame exposen els seus secrets.

Fotomuntatge de Kiko Hernández amb un amic.
Fran Antón vol ser anònim. | CatalunyaDiari
 

Kiko viu una etapa realment delicada, ja que després de sortir a la llum la presència de Fran ha de donar resposta a un altre misteri. Ha trencat amb Marta López, una de les seves amigues més íntimes, i assegura que fa temps que no tenen una bona connexió. Jorge Javier Vázquez ha revelat que el col·laborador no va anar a la comunió del fill de Marta.

Altón sap que la situació es complica per moments i té por que els seus secrets acabin veient la llum a Telecinco. Tampoc no té res fosc per amagar, però vol protegir la seva carrera i no vol convertir-se en un personatge televisiu. El seu nom sona amb força als platós, però ell no vol parlar perquè no se sent còmode amb la premsa rosa.

Kiko va conèixer Fran al teatre, treballaven junts en una obra que va acabar d'un moment a l'altre. L'actor es va adonar que Hernández estava il·lusionat amb el projecte i li va oferir una altra funció, aquí va començar tot. Són simples amics, tot i que a Sálvame insinuen que entre ells hi ha un vincle amorós.

Fran Antón sap que el poder ha desaparegut

Fran pensava que la influència del seu amic seguia intacta, però s'equivocava del tot: cada cop hi ha més secrets damunt la taula. L'últim: l'han enxampat en un centre comercial de Madrid carregat de bosses i suposadament no n'ha pagat cap. Segons han explicat al seu programa, va fer una col·laboració amb la botiga i es va gastar 3.600 euros en productes.

Fran Antón, l'amic especial de Kiko Hernández
Fran Antón va conèixer Kiko Hernández treballant. | Instagram: @FRANANTONLOPEZ
 

Antón ha vist que el poder del seu company s'ha acabat, ha de començar una nova etapa i ha d'anar amb molt de compte. Sempre ha estat protegit i cuidat, tant que la seva vida privada era un misteri complet. Tot i això, cada vegada està més exposat i això genera uns riscos perquè té molts enemics dins i fora de la televisió.

Kiko Hernández, seguint la informació de periodista Diego Arrabal, ha estat a punt de no reprendre el seu contracte amb Sálvame. El programa havia emès unes imatges amb el seu amic especial i ell s'hauria molestat per les insinuacions. És cert que tenen una connexió, però assegura que no hi ha res més entre ells: no s'agraden.

Fran Antón continua amb la seva vida normal

Fran, de moment, continua amb la seva vida, o almenys això és el que mostra a les xarxes socials. El problema és que podria tenir les hores comptades, ja que el tertulià cada cop està menys protegit. Hi ha la possibilitat que els reporters els persegueixin fins a trobar el que estan buscant: una imatge més evident.

Antón sap que va sortir a Lecturas, però les fotografies no demostraven res. No coneix el negoci, però Kiko sí i ell té clar que això només és el principi. Qualsevol paparazzi donaria allò que fos per descobrir algun secret dels amics, ara més que mai.