Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Cayetano Rivera.

Cayetano Rivera es trenca i revela la bogeria que va fer abans de divorciar-se

Cayetano Rivera i la seva dona estaven a punt de fer un important pas

Cayetano Rivera no ha pogut evitar ensorrar-se en confessar l'últim gran pas que va fer amb Eva González just abans d'anunciar la seva separació. I és que, tot apunta que la parella estava a punt de començar una nova etapa a les seves vides.

El 24 d'octubre passat, els mitjans de comunicació del nostre país es van fer ressò d'una notícia inesperada. Segons va confirmar la revista Hola!, el torero i la presentadora de La Voz han pres la decisió de separar les seves vides per sempre, després de set anys de matrimoni i un fill en comú.

I és que, malgrat que el 2013 van tenir la primera crisi sentimental, el novembre del 2015 van decidir unir les seves vides en matrimoni. Tanmateix, tot apunta que les imatges que van sortir a la llum el 2019 han aconseguit dinamitar aquesta relació.

Sí, perquè, en aquell moment, la revista Semana va publicar unes polèmiques fotografies en què Cayetano Rivera apareixia «amb una amiga a Londres».

«Abans d'emprendre el viatge al Perú, on havia de complir amb un compromís taurí a Lima, el torero va fer una escapada a Londres. El viatge es va produir només uns dies després que celebrés el quart aniversari de casament amb Eva González», va assegurar l'esmentada capçalera.

Com es podia esperar, les reaccions per part del torero no es van fer d'esperar. Tot just sortir aquesta informació a la llum, Rivera va decidir emetre un contundent comunicat, assenyalant que tant aquesta revista com la resta de mitjans de comunicació havien abocat «greus acusacions» sobre la seva persona.

Cayetano Rivera i Karelys Rodríguez
Cayetano Rivera va ser fotografiat amb Karelys Rodríguez | CatalunyaDiari

«Davant aquesta situació que atempta contra els meus drets fonamentals, informo de la meva ferma intenció de posar en mans de la justícia l'assumpte i a tot aquell que col·labori en la difusió de les especulacions esmentades», va assegurar Cayetano Rivera.

Per la seva banda, Karelys Rodríguez també es va pronunciar davant dels mitjans de comunicació espanyols. I, encara que al principi va negar aquesta infidelitat i va assegurar que prendria mesures legals per l'«assetjament mediàtic» al qual estava sent sotmeses, finalment va confessar el seu 'affaire' a Lecturas.

Foto de Karelys Rodríguez.
Karelys Rodríguez va acabar confirmant la relació | Europa Press

Ara, i després de confirmar que el matrimoni no ha pogut superar aquest mal moment en la seva relació, ha sortit a la llum l'últim gran pas que Cayetano Rivera i Eva González estaven a punt de fer. I és que, segons sembla, ja ho tenien tot a punt per fer realitat un dels seus grans somnis.

Cayetano Rivera, a punt de complir un dels seus grans somnis

Cayetano Rivera estava a punt de fer realitat un dels somnis que compartia amb la seva dona. Concretament, tot indica que la parella havia pres la decisió de canviar de residència just abans que la seva separació sortís a la llum.

Cayetano Rivera i Eva González amb el seu fill
Cayetano Rivera i Eva González construirien la casa dels seus somnis | GTRES

Segons ha pogut saber la revista Lecturas, el matrimoni estava a tan sols un pas de construir la casa que sempre havia desitjat. Abans que la seva ruptura saltés pels aires, el matrimoni va comprar al 50% una parcel·la d'ús residencial a la localitat sevillana de Mairena del Alcor, on vivien feia uns anys i on està escolaritzat l'únic fill en comú.

Hi pensaven aixecar i dissenyar des de zero un habitatge que satisfés totes les seves necessitats. Però tot apunta que, després de les últimes informacions sobre el seu matrimoni, aquest somni no es farà mai realitat.

Ara, mentre que Cayetano Rivera ha decidit instal·lar-se a la seva finca de Ronda, la presentadora de televisió ha optat per romandre al costat del seu petit a la llar familiar situada a Mairena del Alcor, la seva localitat natal.