Primer pla d'Ana María Aldón i José Ortega Cano.

El convidat a la boda d'Ana María Aldón que s'ha girat en contra: «Sobrava»

Alba Carrillo ha tornat a llançar una gran indirecta

Ana María Aldón i José Ortega Cano han rebut una crítica molt dura per un dels convidats del seu casament que va tenir lloc el 30 de setembre de 2018.

Altre cop Alba Carrillo ha posat la parella contra les cordes per un episodi del passat. L'únic objectiu que tenia era defensar la seva amiga Rocío Carrasco, que ara està sent molt qüestionada per l'homenatge realitzat a la seva mare a Telecinco.

L'especial 'El último viaje de Rocío' es va vendre públicament com un tribut a «la més gran». El programa feia un repàs de la seva vida i exposava «l'herència oculta», formada per 18 contenidors plens de vestits, joies i estris de la cantant.

Tot i això, dels familiars només hi va assistir Rocío Carrasco. El fet que la resta de la família, incloent-hi els altres dos fills de La Jurado, no hi anessin va molestar Ortega Cano.

«He trobat a faltar que es parlés dels meus dos fills», deia el destre reivindicant l'existència de Gloria Camila i José Fernando com a fills de ple dret.

Unes declaracions que han reobert el debat sobre la distribució controvertida de l'herència de Rocío Jurado. No només pel fet de nomenar la seva filla primogènita com a hereva universal, també per perjudicar els seus fills no biològics en el repartiment.

Alba Carrillo, visiblement molesta i parlant, en un plató.
Alba Carrillo ha sortit en defensa de Rocío Carrasco. | Mediaset

Però Alba Carrillo ha preferit no entrar en aquest tipus de valoracions i només ha aprofitat les paraules del torero per tornar-li la indirecta.

El retret d'Alba Carrillo a Ortega Cano i Ana María Aldón

Alba Carrillo s'ha mostrat molt molesta per la valoració que ha fet el vidu de Rocío Jurado sobre el programa especial emès a Telecinco.

Per defensar la seva posició, ha posat sobre la taula un episodi del passat: la polèmica invitació d'Antonio David a l'enllaç d'Ortega Cano i Ana María Aldón.

Antonio David i Olga Moreno, elegants, dins un cotxe.
Antonio David i Olga Moreno van ser convidats a la cerimònia d'Ortega Cano amb Ana María Adón. | GTRES

Alba Carrillo considera que la reacció del torero té com a únic objectiu posar més llenya al foc. Així, aprofita per recordar-li que ell, al seu temps, tampoc va actuar bé amb la neboda.

«També sobrava que convidessis Antonio David al teu casament», deixava anar Alba Carrillo sense mossegar-se la llengua malgrat la presència de Rosa Benito a la taula de col·laboradors.

«No critica Rocío Carrasco, critica el programa que s'ha fet i que no hagin nomenat els seus fills. Deixem de recordar el que és dolent», assegurava l'exdona d'Amador Mohedano per intentar calmar, sense èxit, el malestar de la seva companya de programa.

Ortega Cano i Ana María Aldón van explicar per què Antonio David va anar al seu enllaç

Amb les seves dures paraules, la model ha recriminat a la parella la seva posició els últims anys respecte a Antonio David.

Quan Rocío Carrasco ho passava malament per la tempestuosa relació amb el pare dels seus fills, la família que l'havia de recolzar li donava l'esquena i brindava amb ell.

Una situació encara més incomprensible si tenim en compte les discrepàncies que han tingut el torero i la dissenyadora de moda amb l'excol·laborador de Telecinco.

Ells mai no han amagat els enfrontaments que han tingut amb Antonio David. A més, han assegurat que la relació que hi tenen és purament cordial, únicament motivada per l'afecte cap als fills.

José Ortega Cano i Ana María Aldón en un photocall
La parella té molt afecte a Rocío i David Flores. | GTRES

Tots dos aprecien molt David i Rocío Flores i, fins i tot, van arribar a confessar que els joves van ser l'únic motiu de l'assistència d'Antonio David al seu casament.

«Nosaltres vam convidar els nens i ells van venir amb el seu pare i Olga Moreno. Volíem normalitzar l'assumpte», expressava Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida' fa uns mesos.

«Com ha dit la meva dona, volíem que hi fossin els seus dos fills, Rocío i David. Els tinc molt afecte i volia compartir una estona amb ells. Amb Antonio David he tingut els meus enfrontaments en l'àmbit personal i en públic en algun mitjà. Quan a mi em semblava que alguna cosa no estava bé, li deia el que creia», afegia el torero.