Primer pla de Pedro Piqueras

Preocupació per Pedro Piqueras: el motiu pel qual fa dies que no surt a Telecinco

Pedro Piqueras fa gairebé una setmana que no surt a l'informatiu

 Els espectadors de l'informatiu de Telecinco se'n deuen haver adonat. Pedro Piqueras fa uns quants dies que és absent en aquest espai.

El periodista és, sens dubte, una de les cares més reconegudes que l'audiència vincula amb les notícies de la nit. Últimament, però, el  manxec ha faltat diverses vegades a la feina per diferents motius.

Piqueras, a més de posar-se davant de les càmeres, també exerceix com a director dels informatius de la cadena. No obstant això, fa una setmana va prendre una decisió dràstica: apartar-se del noticiari i deixar-lo en mans de la seva companya Alba Lago.

Fins ara, ell presentava l'actualitat d'Espanya i del món de dilluns a divendres. Ara, però, deixarà aquest càrrec durant un temps. El fet que hagi estat absent al telenotícies no ha passat desapercebuda als espectadors, que es pregunten on para el periodista.

I és que encara no estem en ple període nadalenc, cosa que encara provoca més incertesa. Com sol ser habitual en aquestes situacions, Telecinco tampoc ha aclarit res al respecte.

El 16 de desembre va ser l'últim dia que va estar present al noticiari, i des de llavors Alba Lago el substitueix. La jove sempre assumeix les baixes del presentador.

Pedro Piqueras als estudis de Mediaset
Pedro Piqueras als estudis de Mediaset | Mediaset

Davant de tant de secretisme, sempre es generen rumor. I més ara, que la covid-19 torna a sacsejar amb força tot el país. Així doncs, potser hi ha qui pensa que l'absència de Pedro podria estar vinculada a un possible contagi.

Cal dir, però, que es troba en perfecte estat de salut. El portal web 'El Televisero' ha revelat per què el presentador fa dies que no treu el cap per Telecinco.

I és per un bon motiu. El periodista està de vacances. Tot apunta que no tornarà als informatius fins d'aquí a unes setmanes, possiblement fins a principis d'any o fins passat Reis.

Pedro Piqueras, baixa sense avisar

Resulta una mica xocant que Pedro Piqueras hagi desaparegut d'un dia per l'altre, sense previ avís i amb força antelació respecte al Nadal. Però ja se sap que és molt habitual que els periodistes més populars es prenguin uns dies de descans en aquestes dates tan assenyalades.

I és que són molts els que comencen les vacances abans d'hora. Per exemple, Josep Pedrerol, el presentador de 'Jugones'. La setmana passada va comunicar que estaria uns dies fora, aprofitant que aquests dies hi ha menys competicions.

Pedro Piqueras i la seva dona, Esther Barriga, fent-li un petó a la galta
Pedro Piqueras aprofitarà les festes per a estar amb la seva parella | GTRES

Una altra presentadora que desapareixerà de la pantalla és Nuria Roca. Així ho va comunicar diumenge passat a l'audiència. El més lògic és que vagin tornant a la feina de manera gradual a partir del 2 de gener.

És més, hi ha uns quants afortunats que poden allargar les vacances fins després del dia 6. Tots tenen intenció de recuperar energia amb les seves famílies i fins i tot fer algun viatge a l'estranger aprofitant els dies lliures.

Els seguidors de Pedro Piqueras segur que el troben a faltar aquests dies que no hi és. El que està clar, però, és que a partir del 2022 comença un nou curs a la televisió. Els nous formats i la rivalitat entre cadenes marcaran el primer semestre de l'any, en què Mediaset i Atresmedia lluitaran pel lideratge.

De moment, els dos grups audiovisuals estan centrats en les Campanades del dia 31. Personatges com Ana Obregón, Cristina Pedroche, Paz Padilla o Cristina Pardo s'encarregaran d'acomiadar l'any amb els espectadors.