Soraya Arnelas no ensenyarà la seva segona filla a les xarxes socials

Soraya es trenca amb una inesperada mort: «Faràs el cel encara més celestial»

Soraya Arnelas publica una carta en homenatge a Carlos Marín d''Il Divo'

Soraya Arnelas, la coneguda cantant que va saltar a la fama a 'Operación Triunfo', ha escrit una emotiva carta a les seves xarxes. Concretament, se l'ha dedicat al seu amic d''Il Divo', Carlos Marín, que va morir diumenge passat. L'artista nascut a Espanya va perdre la vida amb només 53 anys després d'estar dotze dies en coma induït a un hospital de Manchester.

Tot i que van ser alguns mitjans els que van apuntar que Carlos havia estat víctima de la Covid, la seva família no ha volgut confirmar aquest aspecte sobre la seva mort.

Imatge promocional del quartet Il Divo
Carlos Marín, segon per la dreta, va morir als 53 anys a causa del coronavirus | Cedida

«És cert que està en coma induït i sota la cura de molt bons metges, Carlos està vacunat, però no farem més declaracions», s'expressava la germana del cantant quan encara estava ingressat a un hospital de Manchester. Gairebé dues setmanes després d'entrar a l'hospital, el grup 'Il Divo' comunicava als milions de fans la trista notícia.

Així, el famós quartet quedava orfe d'un dels seus pilars, com era Carlos Marín. «Amb gran pesar, els fem saber que el nostre amic i soci Carlos Marín ha mort. Els seus amics, familiars i fanàtics el trobaran a faltar, i mai hi haurà una altra veu o esperit com Carlos» deia el text.

«Durant 17 anys, tots quatre hem estat junts en aquest increïble viatge d''Il Divo' i estranyarem el nostre estimat amic. Esperem i resem perquè la seva bella ànima descansi en pau», deia el missatge penjat pel grup.

Soraya Arnelas, trencada després de la inesperada mort de Carlos Marín d''Il Divo'

Han sigut molts els personatges famosos que han lamentat la primerenca mort de l'integrant Carlos Marín. Entre les persones conegudes que s'han expressat a les seves xarxes hi ha Soraya Arnelas, que era la seva íntima amiga i veïna.

Pla de la cantant Soraya Arnelas mig somrient
Soraya Arnelas era amiga i veïna del recentment mort Carlos Marín | GTRES

A través del seu compte d'Instagram, la cantant extremenya ha publicat una imatge junts per deixar constància que va tenir «la sort» de ser una gran amiga de Marín. Alhora, Soraya valora que l'ha conegut molt bé durant aquests últims anys «més enllà» de la seva gran veu.

Soraya i Carlos es van conèixer en un programa d''Operación Triunfo' quan l'extremenya n'era una de les concursants. Marín va estar en el 'talent' musical per presentar 'Regresa a mí', una de les cançons més característiques del grup 'Il Divo'. «Amb el temps, ens hem fet grans amics i veïns, i quants plans tenies a la cantonada», ha revelat Soraya.

«Allà on vagis, canta-li als àngels com tu ho fas i faràs el cel encara més celestial»

Soraya ha confessat que cada cap de setmana tots dos es divertien amb les seves bromes. «Com ens has fet riure, i a casa quedarà la teva butaca, on sempre serà el teu racó, i et recordarem cada dia, a cada celebració. A la caseta de camp on a tu t'agradava descansar quan tornaves de gira al costat de Geraldine i Scarlett », continua Soraya en el comiat a Carlos Marín.

Carlos Marín en un escenari
Carlos Marín, d''Il Divo', en una imatge d'arxiu | Arxiu

«Que 'pacha', com sempre ens rebies amb el teu etern somriure, això no ens ho esperàvem, Carlitos. Deixes un buit immens del qual encara no som conscients, t'estimarem sempre, i no podem dir-te adeu. Allà on vagis, canta-li als àngels com tu ho fas i faràs el cel encara més celestial», sostenia Soraya.

La cantant ha assegurat que aquesta trista notícia no se l'esperava i que deixa «un buit immens» del qual encara no en són conscients. «T'estimarem sempre», finalitzava l'artista espanyola aquest punyent 'post'.