Fotomuntatge amb les cares de Bertín Osborne i Fabiola Martínez

Bertín Osborne i Fabiola Martínez tornaran a estar junts

La parella participarà en un programa de televisió

Des que Bertín Osborne i Fabiola Martínez es van separar, ha sigut pràcticament impossible veure'ls junts. Més d'una vegada han confirmat que segueixen tenint una relació cordial, sobretot pel bé dels fills que tenen en comú. I d'aquí a uns dies, es retrobaran.

El cantant de ranxeres serà el protagonista en un especial que s'emetrà a Telecinco amb motiu del dia de Nadal. Es tracta de 'Su casa es la suya', una versió de 'Mi casa es la tuya', el programa que presenta Bertín.

Però no serà ell qui faci l'entrevista, sinó que serà l'entrevistat. Toñi Moreno serà l'encarregada de conduir aquest espai, que es va gravar al novembre en dos llocs diferents. D'una banda, a la finca que l'artista té a Sevilla, i de l'altra, a la finca dels tiets de les seves filles.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez
Bertín i Fabiola reapareixeran junts a la televisió | GTRES

Serà una bona oportunitat per a parlar dels moments més transcendents de la seva carrera professional. Però també hi haurà un lloc per a abordar la situació personal que viu i la relació que té amb Fabiola. El cantant podrà compartir amb l'audiència les seves reflexions més íntimes.

Hi ha molta expectació sobre aquest format, ja que Bertín podria explicar els veritables motius de la ruptura amb la veneçolana. De moment, cap dels dos ha volgut aprofundir en els motius que els van portar a separar-se. El que sí que sabem, és que, en principi, no hi va haver terceres persones.

Bertín Osborne i Belén Rueda parlant a 'Mi casa es la tuya'
Osborne seurà al sofà del seu programa per a ser entrevistat | Mediaset

En aquesta producció no només surt Bertín Osborne. També hi ha participat Fabiola Martínez, que tindrà l'oportunitat de fer declaracions per primera vegada des que es va produir la ruptura.

Tots dos insisteixen que es porten molt bé. I el madrileny fins i tot ha parlat d'una possible reconciliació. Ella, però, no sembla estar per la feina.

A l'entrevista amb Toñi Moreno assegura: «Em vaig convertir en una persona que no era jo. Només pensava en el que ell volia o necessitava». I també recalca la importància de la comunicació i la veritable essència de les decisions preses.

Bertín Osborne rebrà una sorpresa de Fabiola i dels seus fills

Bertín i Fabiola, però, no estaran sols a l'especial de Telecinco. Serà un dia molt especial per al presentador, ja que rebrà la visita sorpresa dels seus fills, que volen celebrar que el seu pare fa quaranta anys que va començar al món de la música. Els que van presenciar aquest esdeveniment asseguren que va ser molt emocionant.

És més, 'homenatjat es va atrevir a cantar 'Ya no somos dinosaurios' amb el seu fill Carlos. Tot indica que serà una de les entrevistes més sinceres que Bertín ha oferit mai. I és que Bertín fins i tot assumeix que té part de culpa en la separació de Fabiola.

Fabiola Martínez
Fabiola estarà present a l'homenatge a Bertín | GTRES

Ha confessat que viure amb ell és «molt complicat», perquè «soc molt maniàtic». No obstant això, encara hem d'escoltar Fabiola per a saber si hi va haver alguna cosa més que donés peu a la ruptura.

Ara, la família es torna a reunir amb motiu del Nadal, com si el temps i les festes curessin les ferides. Bertín i els seus éssers estimats ens acompanyaran la nit del 25 de desembre i ens regalaran instants de felicitat.

El que queda per veure és si aquest retrobament entre Bertín i Fabiola serà un primer pas perquè es reconciliïn. El cantant sempre ha deixat la porta oberta, però ella no sembla que estigui gaire disposada a reprendre la relació. Ha començat una nova vida en què està molt més a gust i gaudeix d'una llibertat que trobava molt a faltar.

Viu en un pis al centre de Madrid amb els seus fills, on ha trobat la tranquil·litat i l'assossec que tant necessitava.