Pla general del plató de Sábado Deluxe amb alguns dels col·laboradors

'Sálvame' troba coses prohibides d'una famosa al descampat: informes mèdics i contractes

Una famosa, contra les cordes després de sortir a la llum els documents privats de tota la seva vida

La més gran de les bombes relacionada amb un personatge molt famós de la premsa del cor. Així és com va destapar-se ahir a 'Sálvame' en la seva versió 'Limón', quan Kiko Hernández va parar el guió del programa de Telecinco.

I és que, a quarts de quatre de la tarda, l'incisiu col·laborador del programa vespertí va aixecar-se de la cadira perquè li havia arribat una informació molt sensible sobre algú que tots coneixem des de fa anys.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández va deixar anar la bomba de la tarda a 'Sálvame' sobre una famosa d'aquest país | Mediaset

El tertulià madrileny va dirigir-se al set de direcció, on hi havia com gairebé sempre un dels caps del programa, David Valldeperas. Després que Kiko li ensenyés una sèrie d'imatges, Jorge Javier també va saber de què es tractava aquesta exclusiva.

Els documents privats d'una famosa trobats per un gos en un descampat

«L'equip es dirigeix a un punt ubicat a 30 quilòmetres al nord-oest de Madrid per intentar aconseguir una cosa molt compromesa. I que de manera inexplicable s'ha trobat en un lloc on no hauria d'estar», va dir Jorge Javier a 'Sálvame'.

Un pastor belga corrent amb la llengua fora i feliç
Un gos hauria trobat nombrosos documents privats d'una famosa | PixaBay

Kiko Hernández donava més detalls d'aquesta bomba, que podria fer tremolar una persona famosa del nostre país. «Un noi estava passejant amb el seu gos en un descampat i el gos comença a furgar i olorar alguna cosa a terra. El propietari va cap a aquest lloc i es troba el més gros», explicava.

«És inexplicable que s'hagi trobat aquesta documentació»

«El que s'ha trobat en un camp és el material més compromès que es pugui tenir sobre un famós a tots els seus vessants. És inexplicable que s'hagi trobat això», sentenciava Jorge Javier a 'Sálvame'.

Jorge Javier Vázquez amb els braços creauts en un plató de televisió.
Jorge Javier, en xoc després de la informació revelada per Kiko Hernández | GTRES

«De sobte, aquesta persona ha trobat en un descampat, contractes de televisió, informes mèdics, fotografies, tota una vida. És una de les persones més conegudes del nostre país i aquí hi ha hagut una fallada, perquè això hauria d'estar totalment destruït», va prosseguir Jorge.

Les xarxes socials, escèptiques davant la bomba de 'Sálvame'

Després del sorprenent anunci de Kiko Hernández, les xarxes socials han tornat a dubtar d'una nova exclusiva del programa. De fet, molts han atacat a 'Sálvame', afirmant que «venen fum» o que «és una ximpleria».

És més, fins i tot alguns tuiters posaven per terra a l'espai de Telecinco, que ens té acostumats a llançar 'bombes' al seu inici. Encara que finalment, moltes no arriben a generar importància i l'audiència se'n queixa amargament.