Primer pla de Miguel Bosé mirant cap a un costat

Miguel Bosé perd el cap: «El Govern ens vol matar»

El cantant es manté ferm en la seva postura negacionista davant la pandèmia

Una vegada més, Miguel Bosé s'ha reafirmat com a negacionista del coronavirus. El cantant ha reaparegut a la televisió per a carregar contra els governs i mostrar-se com una víctima del que ell mateix titlla de «plandèmia».

Aquests últims mesos ha viatjat per gairebé tot el món per a presentar i promocionar el seu llibre autobiogràfic, i en aquestes intervencions ha optat per centrar-se en aquest i no parlar del coronavirus.

Conscient de la controvèrsia que genera l'opinió que té sobre la covid-19, ha preferit mantenir-se al marge d'afirmacions i declaracions que anessin més enllà del llibre.

No obstant això, aquesta vegada ha trobat el suport total de l'entrevistadora per a deixar anar tota mena de barbaritats sobre la crisi sanitària actual.

Després de l'entrevista tan polèmica amb Jordi Évole a La Sexta, l'artista ha tornat a fer ostentació del seu incongruent discurs negacionista al programa de televisió argentí 'A24'.

Miguel Bosé acusa els governs de voler matar la població

Des de casa seva, a Mèxic, Bosé ha connectat en directe amb el programa esmentat per a defensar sense arguments científics la seva postura davant la pandèmia.

No només insisteix en la poca preocupació que li generen les noves variants del virus, també acusa els governs de tot el món d'intentar «matar la població».

«Els governs ni ens estimen ni ens protegeixen. Hem de fer alguna cosa per a revertir aquesta situació. Vacunats i no vacunats, és igual. Ens estan posant a tots al mateix pot i patirem les mateixes conseqüències», assegurava a través d'una videotrucada.

Miguel Bosé mirant fixament a càmera
Bosé ha tornat a defensar la seva postura negacionista | Xarxes socials

El fill de Lucía Bosé i Luis Miguel Dominguín ha tornat a defensar que tot forma part d'un pla ideat per les elits per a controlar la població. Demana a la societat que obri els ulls i ignori les informacions que surten a la premsa.

«Les classes poderoses que tenen control de la resta de la humanitat ens tracten com a serfs. Hem d'apagar la televisió i deixar d'escoltar mentides. Estan manipulant la gent», deia amb un nivell alt de nerviosisme.

Miguel Bosé torna a rebutjar les vacunes i vaticina un nou problema mundial

Segons la insostenible teoria de Bosé, tant els mitjans de comunicació com la comunitat científica també serien partícips del suposat pla per a manipular la societat.

«La ciència és la nova inquisició. L'audiència està entregant la seva vida i la seva voluntat, segrestada per la síndrome d'Estocolm, de la qual ja no podrà sortir. Després de la primera dosi, la gent es posa la segona, la tercera, la quarta, i després el braçalet, que a Israel ja el porten», assenyalava posant de manifest el rebuig que sent cap a les vacunes i cap a la medicina.

Miguel Bosé al carrer
Miguel Bosé no ha fet servir mascareta en tota la pandèmia | GTRES

L'artista s'ha tornat a mostrar superb i molt ignorant en anar en contra dels epidemiòlegs, metges i sanitaris de tot el món. Es presenta com el salvador del planeta i considera que la seva veritat és absoluta, malgrat no tenir arguments vàlids.

A més, s'ha atrevit a vaticinar que la crisi sanitària s'acabarà diluint i que el problema que vindrà serà un altre amb el mateix objectiu.

«Han de planejar un nova maldat ja, perquè és tan absurd, el que plantegen, que la narrativa se'ls acaba. Això s'acaba, i passaran a noves maldats perquè no ens volen deixar tranquils. Probablement serà el canvi climàtic, que arrossegarà fam, manca d'energia...», assenyalava dirigint-se a les elits i als governs que, segons ell, controlen el món.