Primer pla de David Flores

David Flores es trenca: «Capaç de vendre la seva pròpia mare»

David Flores Carrasco ha tocat fons després de la batalla familiar

David Flores Carrasco, fill de Rocío Carrasco i Antonio David Flores, s'ha guanyat un lloc al cor dels espectadors de Telecinco. La cadena ha donat veu a Rociíto després d'estar més de dues dècades guardant silenci i l'ha coronat reina del feminisme. Alguns confien en la història que ha venut a la televisió, però altres ho posen en dubte.

David Flores Carrasco està patint molt perquè Antonio David Flores, el seu pare i gran protector, ha estat acusat d'un fet greu. Rocío Carrasco assegura que ha patit maltractaments físics i psicològics per part de l'exagent de la guàrdia civil. No tothom hi està d'acord i, de fet, últimament està sent força qüestionada.

Rocío Carrasco i Antonio David
Rocío Carrasco i Antonio David Flores s'han llançat acusacions greus | La notícia digital

Rociíto ha organitzat un homenatge a Telecinco per honrar la memòria de la seva mare morta, la cantant Rocío Jurado. S'anomenava 'El último viaje de Rocío' i consistia a traslladar les pertinences que l'artista tenia a la seva residència de Madrid.

Alguns crítics televisius no s'han pres bé aquest atreviment i creuen que Carrasco està disposada a fer qualsevol cosa per diners.

David Flores va coincidir molt poc amb la seva àvia Rocío Jurado, ja que la coplera va morir el 2006 i ell encara era força petit. No obstant això, molts periodistes asseguren que entre ells hi havia un vincle especial perquè el jove sempre ha estat molt afectuós. Cal recordar que pateix una malaltia que el fa ser més vulnerable i per això és tan sensible.

El discret David està passant per un dels moments més complicats de la seva vida perquè mai no ha volgut cridar l'atenció de la premsa. Fa molts anys que no té relació amb Carrasco, la seva mare, i s'amoïna per tot el que passa a la família. Gran part dels experts en crònica social donen suport al jove i el consideren la gran víctima de la batalla.

David Flores, sense paraules: «El seu èxit s'esvaeix»

David Flores Carrasco no té contacte amb Rociíto, però està desitjant reconciliar-s'hi perquè no li guarda cap mena de rancor. El problema és que la nova reina del feminisme està immersa en un ritme televisiu que no li permet adonar-se de certs errors.

Alguns periodistes pensen que els seus projectes mediàtics estan fent mal a dues persones importants: els seus fills, David i Rocío Flores.

Dues imatges de Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco cada vegada té menys pes a la televisió. | GTRES/LND

Una coneguda periodista del diari 'El Mundo' considera que Rocío Carrasco «és capaç de vendre, fins i tot, la seva pròpia mare». De fet, acaba d'organitzar el programa 'En el nombre de Rocío' amb el propòsit d'homenatjar la memòria de la cantant. Els responsables d'aquest espai han quedat satisfets, però esperaven molt més de Carrasco.

David s'ha quedat sense alè quan ha descobert que alguns crítics s'han adonat del veritable problema de la seva mare Rocío. Segons la teoria dels mitjans, la carrera televisiva de la filla de Rocío Jurado passa per un moment crític. «El seu èxit s'esvaeix», assegura un prestigiós portal digital que es dedica a l'anàlisi del món rosa.

David Flores Carrasco podrà respirar tranquil

Segons el seu entorn, David Flores ha estat força preocupat perquè Rocío Carrasco estava traient a la llum secrets molt foscos. El documental que Rociíto va protagonitzar a Telecinco, 'Contar la verdad per seguir viva', va ser un èxit. De seguida li van oferir fer una segona temporada, però sembla que serà menys agressiva i tindrà menys repercussió.

El programa que Carrasco està preparant s'anomena 'En el nombre de Rocío' i té el propòsit de fer justícia amb Rocío Jurado. El problema és que la cantant no genera tanta audiència com els problemes familiars de la filla. El fet que 'El último viaje de Rocío' només hagi atrapat el 17,9 % dels espectadors, una xifa discreta, n'és una prova.