Christian Gálvez i Almudena Cid

La possible causa del divorci entre Christian Gálvez i Almudena Cid: el que van decidir

Christian Gálvez i Almudena Cid van prendre una decisió fa temps de la qual ara es podria haver penedit el presentador

Christian Gálvez i Almudena Cid van sorprendre tota la premsa rosa en fer pública la seva separació després d'onze anys de matrimoni. Tot i que semblava que res ni ningú podria separar-los, al capdavall, la parella no ha pogut superar aquelles diferències que s'han fet més evidents.

La seva relació va començar de sobte i inesperadament, quan Almudena va ser convidada a 'Pasapalabra' el 2007. Des d'aleshores, no es van separar i van decidir casar-se tres anys després.

Tot i això, sembla que els últims esdeveniments han propiciat una crisi en el matrimoni que no han pogut solucionar. Encara que ells no s'han pronunciat sobre això, un repàs pel seu darrer any pot deixar entreveure les possibles causes del divorci.

L'any més complicat per a Christian Gálvez

Dilluns passat, 20 de desembre, 'Sálvame' va anunciar la notícia de la separació de Christian Gálvez i Almudena Cid. La informació va arribar a la redacció del programa i tots els col·laboradors es van quedar sorpresos.

Era una de les parelles més estables de la televisió i sempre van compartir l'amor que sentien públicament. Tot i això, l'últim any no ha estat gens fàcil, especialment per al presentador, que ha vist com diversos projectes professionals han fracassat. El conjunt de mals moments podrien haver afectat el matrimoni.

Imatge de Christian Gálvez i Almudena Cid
Christian Gálvez i Almudena Cid van prioritzar els treballs que formar una família | GTRES

El primer i el més sonat va ser la retirada de 'Pasapalabra' de la graella de Telecinco per ordre judicial. Després de dotze anys liderant les tardes de Mediaset, s'acabava el regnat de Christian Gálvez.

Encara que després es va signar un contracte blindat amb la cadena, els projectes professionals com 'El Tirón' o 'Alta Tensión' no van tenir l'èxit esperat.

Tanmateix, allunyat involuntàriament de la televisió, Christian Gálvez té ara més temps per dedicar-se a altres projectes, com la seva passió per la literatura i Leonardo Da Vinci, sobre el qual ha ofert algunes conferències. 

 

Almudena Cid feliç en el millor moment professional

Mentre que Gálvez intenta adaptar-se als canvis de rutina que s'han produït a la seva vida, Almudena travessa el seu millor moment. Fa anys va deixar la gimnàstica rítmica, però va trobar una nova vocació: la interpretació.

Cid va formar-se en la interpretació i va aconseguir complir el seu somni. Ha treballat en diversos curtmetratges i alguna pel·lícula i sèrie de ficció com 'El secreto de Puente Viejo'. Actualment, està centrada en l'obra de teatre 'Una història d'amor', amb la qual farà una gira a escala nacional.
 

El presentador va publicar, fa uns mesos, un missatge en què recordava que «fa un any érem a casa sense poder gaudir del que més volíem: la nostra feina» va publicar el presentador fa mesos. De fet, l'última publicació compartida per l'actriu al costat del presentador deixa clar que significa la feina per a ella.

Almudena Cid escrivia, per acompanyar la fotrografia, que «el nostre aniversari [amb Christian Gálvez] coincideix amb uns dies de bogeria i amor pel meu esport pels Jocs de Tòquio». «Sento que sóc més en ell que en nosaltres i que desconnectar m'ha semblat impossible», afegeix Almudena.

Christian Gálvez caminant pel carrer amb ulleres de sol
Christian Gálvez es podria haver penedit de la seva decisió | GTRES | GTRES

És clar que, per a tots dos, la feina era un pilar fonamental en les seves vides. No obstant això, el presentador s'ha acabat penedit d'aquesta decisió ara que la seva vida professional ha canviat notablement.