Antonio David i Fidel Albiac

Antonio David Flores envia un seriós avís a Fidel Albiac: «Deixa de fer-ho»

Antonio David Flores ha dirigit unes paraules molt contundents a Fidel Albiac

Des que va ser acomiadat de 'Sálvame', Antonio David Flores ha trobat a Youtube el lloc perfecte per fer declaracions i abocar opinions. Precisament, al canal que s'ha obert ha parlat de l'especial que es va fer sobre Rocío Jurado, la seva sogra.

Com no podia ser d'una altra manera, ha carregat contra aquest programa. És més, ha aprofitat les circumstàncies per fer un avís a Fidel Albiac, el marit de la seva exparella. Ho ha fet amb la contundència i la vehemència que el caracteritzen.

Antonio David Flores ataca l'especial de 'La Jurado'

Flores, entre altres coses, ha donat el punt de vista sobre l'homenatge de Telecinco a la desapareguda cantant. D'entrada, ha afirmat que oferia la seva opinió com a espectador, i no pas com a antic membre de la família.

Antonio David assegura que no li va agradar res del programa, i que li va semblar «cutre». Així, ha criticat que li va semblar «lamentable que tinguéssiu dues persones com a col·laboradors, com Hilario López Millán i Carlos Arturo Zapata, i que no els donéssiu el protagonisme que es mereixien. Ells coneixien molt bé Rocío».

 
Primer pla d'Antonio David Flores somrient
Antonio David Flores ha carregat amb duresa contra l'especial de Rocío Jurado | Gtres | GTRES

Així mateix, ha exposat que va ser una «llàstima que no féssiu això amb l'artista més important que ha nascut a Espanya!». Per a Flores, l'homenatge va ser «una desfilada de camions de 50 quilòmetres a la carretera M-30 amb un desplegament de l'hòstia, helicòpters, drones, punts en directe...».

Antonio David es referia al fet que esperava «passés alguna cosa i no hi va haver res». A parer seu, tan sols hi va haver «fum», que és el que, segons ell, Telecinco sol fer els últims temps. De fet, acusa la cadena d'utilitzar el nom de Rocío Jurado «per blanquejar una imatge que teniu força malmesa des de fa mesos».

Antonio David Flores fa una recomanació a Fidel Albiac

Tot i això, Flores ha reconegut que li va semblar correcta l'actuació d'artistes «importants» cantant temes de Rocío. Es referia, tal com ha enumerat, a Miguel Poveda, Marta Sánchez, India Martínez i Lorena Gómez, que, segons ell, «va ser superba». «També em va encantar veure Adrián», prosseguia.

Segons ell, a aquests artistes «els avala una trajectòria professional, molts anys i molts discos venuts». Tanmateix, Antonio David destaca una veu discordant: Anabel Dueñas.

De l'artista, ha retret que «no es pot tenir més valor que fer un duet amb Rocío cantant com cantes», li ha etzibat. A més, Antonio David s'hi ha dirigit i l'ha convidat a fer una cançó sola, «com la resta d'artistes», però li ha demanat que «no et permetis el luxe de fer un duet cantant d'aquesta manera».

D'aquesta manera, ha carregat contra la jove, que és precisament la protagonista del musical sobre Rocío Jurado. La peça, la dirigeixen i produeixen Rocío Carrasco i Fidel Albiac, a qui s'ha referit Antonio David.

Aprofitant l'avinentesa, ha fet «una recomanació a aquell que està darrere de les càmeres i que és el que ho maneja tot, el que organitza l'obra de teatre». Li ha explicat que, Tamara Jerez, «que realment és qui canta per Rocío Jurado, és qui més se li assembla cantant».

Fidel Albiac, acusat de manipular a Rocío Carrasco
Les decisions artístiques de Fidel han estat posades en dubte per Antonio David Flores | GTRES

Antonio David ha insistit, i ha lamentat per què no apareix. A més, ha recordat que «l'heu tingut en un programa a Canal Sur, l'audiència la va fer guanyadora i sembla que no us n'adoneu».

Finalment, Flores ha demanat a la parella que deixi de «fer ximpleries i el ridícul, ja que, a parer seu, Tamara Jeréz és realment l'única artista que es mereix fer un duet a l'alçada de 'La més gran'».