Primer pla de David Flores

David Flores Carrasco i els problemes del seu tiet secret: «No li deixo ni jo»

David Flores Carrasco descobreix que algú proper ha rebut una proposta interessant

David Flores Carrasco, nét de la gran Rocío Jurado, ha estat molts anys refugiat en un discret i merescut segon pla. El seu comportament sempre ha estat impecable i mai no ha fet res per cridar l'atenció, ja que no vol ser partícip a la premsa del cor.

Però hi ha un problema. La seva família el situa contínuament al punt de mira. L'última a fer-ho ha estat la seva tia Gloria Camila Ortega. David Flores Carrasco fa anys que no té relació amb Rocío Carrasco, la seva mare, però sí que gaudeix d'un vincle estret amb la família d'aquesta.

Gloria Camila, germana de Rociíto, adora el seu nebot David i passa temps amb ell sempre que la seva agitada vida professional els ho permet. La colombiana treballa de col·laboradora a Telecinco i de vegades fa comentaris força polèmics.

Gloria Camila a un photocall d'El Corte Inglés
Gloria Camila Ortega té bona relació amb David Flores Carrasco | GTRES

Gloria Camila Ortega ha confessat a 'Ya son las ocho', programa en què col·labora, que li van oferir participar en un concurs revolucionari. Segons ha explicat, els responsables de 'La isla de las tentaciones' es van posar en contacte amb ella quan encara tenia una relació amb Kiko Jiménez. Ell va voler, però ella s'hi va negar.

David Flores també va tenir força contacte amb Kiko Jiménez, ex de Gloria i actual col·laborador de 'Sálvame', per això s'ha quedat tan sorprès. Ningú de la família no podia pensar que Kiko estava interessat en el poder mediàtic de Gloria Camila.

La parella actual de la colombiana té motivacions completament diferents. De fet, ell no ha sortit mai a la televisió. El noi es diu David García, i segons la mateixa col·laboradora, «passa de tot això de la televisió, vol estar darrere i que no se l'ubiqui públicament». En molt poc temps s'ha guanyat la confiança del seu sogre, José Ortega Cano.

David Flores Carrasco descobreix la veritat: «Tampoc hi aniria»

David Flores té relació amb el seu misteriós tiet, la parella de la seva tia Gloria Camila, però amb prou feines en té informació. És una persona discreta i no vol treure profit de la relació, per la qual cosa ha rebutjat totes les ofertes que ha rebut.

La presentadora Sonsoles Ónega ha fet broma amb la possibilitat que David García participi a 'La isla de las tentaciones'.

Gloria Camila Ortega, en escoltar a proposta de Sonsoles, ha donat respost amb contundència: «Ni tan sols li ho permetria». La col·laboradora ha assegurat que ella «tampoc no hi aniria» perquè creu que podria ser contraproduent per a la seva trajectòria professional, tant a la televisió com al cinema.

Gloria és un dels personatges més cotitzats del món del cor perquè és filla de Rocío Jurado. Ha tingut oportunitats d'aprofitar-se de la fama de la mare, però el seu comportament ha estat exemplar. Ha participat en diversos programes de Telecinco i ha concedit entrevistes, però sempre amb un to molt calmat.

David Flores Carrasco i la seva relació amb Gloria Camila

Gloria Camila Ortega es va distanciar de Rocío Carrasco, la seva germana, perquè no entenia el motiu pel qual havia trencat la relació amb el seu fill, David. La colombiana adora el seu nebot i sempre que ha tingut ocasió s'ha posicionat a favor seu públicament.

El jove està desitjant retrobar-se amb la seva mare. D'altra banda, David García tampoc té cap mena de contacte amb la seva cunyada Rocío Carrasco. Mai han coincidit. Rociíto i Gloria Camila es van separar fa molt de temps i la seva relació és nul·la. Tot fa pensar que trigaran força anys a signar un tractat de pau.