Primer pla de Camilo Blanes

La nòvia de Camilín, el fill de Camilo Sesto, assenyalada mentre ell segueix a l'UCI

Camilo Blanes continua ingressat i el seu estat de salut és un misteri

Camilo Blanes, fill i hereu del cantant Camilo Sesto, travessa un dels moments més complicats de la seva trajectòria mediàtica. El jove té certs problemes que li impedeixen comportar-se amb normalitat, per això està en boca de tothom contínuament. I ara ha sigut protagonista d'un escàndol que ha generat molta polèmica.

El noi, que popularment és conegut com a Camilín, va tenir un accident molt aparatós que li ha provocat unes conseqüències terribles. Va ingressar d'urgència en un hospital de Madrid, i des de llavors és a la unitat de cures intensives (UCI). Segons ha sortit publicat, l'única persona que sap com està és Lourdes Ornelas, la seva mare i exdona de Camilo Sesto.

Primer pla de Lourdes Ornelas
Lourdes Ornelas va estar casada amb Camilo Sesto | GTRES

Lourdes va tenir molts problemes amb el cantant, per això no té bona fama als mitjans de comunicació. Alguns periodistes, com Lydia Lozano, han patit en primera persona el temperament colèric d'Ornelas, que sempre comet el mateix error. Segons la gent del seu entorn, la mare de Camilín és massa protectora i amaga un gran secret.

El programa 'Socialité', presentat per María Patiño, ha tingut accés a un testimoni que ha capgirat la història. Els amics de Blanes asseguren que la  seva mare i la seva nòvia només estan interessades en el seu patrimoni milionari El jove va heretar una gran fortuna de Sesto, i és possible que hi hagi gent que en vulgui treure partit.

Primer pla de Camilo Blanes mirant cap a un costat
Camilo Blanes està amb una noia que vol ser anònima | Europa Press

La parella de Camilín no ha sortit en cap mitjà de comunicació perquè vol ser discreta i no fer negoci a la premsa rosa. No obstant això, ha estat assenyalada perquè suposadament es vol apoderar dels diners de Blanes. Tot són teories que han fet els amics de l'hereu universal de Sesto, però no n'han aportat cap prova.

Camilo Blanes, amb dificultats: «Volien treure-se'l de sobre»

María Patiño ha parlat amb els amics de Camilo, i tots coincideixen en el mateix: Lourdes Ornelas amaga una cosa important. Suposadament es vol quedar els diners del seu fill, igual que la nòvia de Camilín. Diuen que aquesta noia és conscient que el jove té molts diners i que se'n vol beneficiar.

Una persona que coneix bé l'hereu de Sesto assegura que ell sap que certes persones estan interessades en el seu patrimoni. «Ell sabia que tant la seva nòvia com la seva mare l'única cosa que volien era treure-se'l de sobre per a prendre-li els diners». Segons ha sortit publicat, Lourdes es va indignar molt quan va saber que ella no heretaria res del seu exmarit.

Fotomuntatge de Camilo Sesto i Camilo Blanes
Lourdes es va indignar quan va saber que no heretaria res del seu exmarit | La Noticia Digital

Seguint les dades que s'han aportat, Camilo Sesto tenia una relació pèssima amb Lourdes Ornelas, la mare del seu fill. «Ho va deixar tot molt ben lligat al testament perquè ella no s'emportés res», expliquen als platós de Telecinco. L'única possibilitat que té l'exdona de l'artista de gaudir d'aquesta fortuna és estant a prop del fill que va tenir amb ell.

Camilo Blanes té una vida sentimental complicada

El jove ha tingut diverses relacions de parella, però totes han acabat en tragèdia perquè, pel que sembla, té problemes. Una de les seves exnòvies va parlar amb la premsa per a deixar clar que Camilín és un home exemplar, però que no té uns hàbits gaire bons. Alguns experts en crònica social han dit que li agrada massa l'oci nocturn.

[

 

Actualment està amb una noia força discreta de qui tothom parla. Vol passar inadvertida i mai ha fet res per a cridar l'atenció, però és inevitable que es parli d'ella. És l'única persona, juntament amb Lourdes Ornelas, que sap com està Camilín després d'haver ingressat a l'UCI.