Foto d'Alba Carrillo

Alba Carrillo parla del seu ingrés al psiquiàtric i confirma el pitjor: «Boja»

Alba se sincera sobre el pitjor moment de la seva vida

Alba Carrillo no viu un dels seus millors moments en l'àmbit personal després de la caiguda que va patir a Mediaset. Una caiguda que li va provocar la fractura d'un dels seus braços. Després de la visita al metge, Alba s'assabentava que no calia passar pel quiròfan, per sort.

«No m'he trencat mai res, m'ha dit el metge que, tot i que és un trencament, com que soc jove i tinc bona mobilitat... Encara sort», expressava en públic.

Alba Carrillo plorant
Alba Carrillo va patir molt fa uns anys. | Mediaset
 

La filla de Lucía Pariente respirava alleujada perquè «almenys, no m'operen perquè això sí que em fa pànic», confessava la col·laboradora.

▶️ Vídeo del dia

Alba Carrillo va patir molt quan es va separar de Feliciano

Tot i que encara està adolorida, Alba Carrillo no ha deixat d'estar al capdavant del podcast que comparteix amb Nagore Robles, Nos hemos liado.

En aquest últim podcast, la televisiva ha fet unes confessions molt delicades després de rememorar aquella època en què va haver d'ingressar a la clínica López Ibor de Madrid.

Imatge de Feliciano López durant un esdeveniment
Després de la ruptura amb l'extennista, Alba Carrillo va viure la seva pitjor etapa personal. | GTRES
 

Estem parlant d'un centre molt conegut a la capital espanyola, i que està especialitzat en psiquiatria i psicologia. Durant la visita de Luc Loren, un dels 'influencers' que més incideix en la salut mental, Alba s'ha sincerat. Ha explicat sense embuts aquella depressió que va patir quan es va separar de Feliciano López.

El pitjor del seu ingrés a un psiquiàtric

«Jo vaig estar ingressada a la López Ibor fa sis anys, vaig estar un dia perquè tenia depressió i havia de descansar i no sabeu com em van posar... Vaig estar 24 hores perquè em va fer por pensar en el tema premsa», començava el seu speech.

Alba Carrillo, visiblement molesta i parlant, en un plató.
Alba Carrillo va portar molt malament que la titllessin de «boja». | Mediaset
 

El que més la va afectar va ser que «em van titllar de boja. Cada vegada que em volien insultar em posaven una foto de 'mira entrant a la López Ibor'», lamenta.

A més, l'ex de Feliciano confessa que «vaig tenir un episodi de crisi, no podia dormir. I com que jo anava a la teràpia externa de la López Ibor, em van ingressar per donar-me medicació i poder descansar», ha confessat.

Que li diguessin «boja» va ser el que més li va fer mal a la protagonista d'aquesta història. Veia que no era compresa per la gent després de patir la sobreexposició mediàtica a què estava sent sotmesa. Els seus haters es van acarnissar massa amb ella.

Alba estava cansada d'haver de defensar-se de tantes crítiques sense cap motiu. Però la veritat és que mai no va poder amagar com n'ha d'estar orgullosa per haver superat del tot aquesta horrible etapa.

Alhora, ha assegurat que és clau tenir cura de la nostra salut mental i posar-se en mans de professionals quan la nostra ment ho requereixi.

«Vaig tenir depressió i em vaig prendre un temps. Vaig aconseguir superar-ho gràcies al meu esforç i a grans professionals. No estigmatitzeu la gent, ni ho intenteu fer servir com un insult perquè és digne de lloança. A mi no m'ofèn i ha estat la meva gran victòria personal», ha sentenciat en aquest podcast.

Vol oblidar aquella etapa amb ser mare novament

Alba està millor que mai mentalment i ara se centra en el gran objectiu, ser mare soltera. «Com que la meva intenció és fer-ho sola, els meus pares estaran al meu costat».

«Serà a través d'un donant, he congelat els meus òvuls perquè m'ho van recomanar, abans de fer 35 anys», ha dit. «Vaig fer tot el procés, que és molt dur. Al juliol vaig fer els 36 anys i, la veritat, m'agradaria ser-ho aviat», va revelar pletòrica al plató de Fiesta fa tot just uns dies.