Marta Riesco i Antonio David Flores

«La relació de Marta Riesco i Antonio David acabarà com el rosari de l'aurora»

Una persona coneguda ha fet el vaticini sobre la relació entre Marta Riesco i Antonio David Flores

La premsa del cor només parla d'una cosa: la relació d'Antonio David Flores i Marta Riesco. La revista 'Lecturas'va mostrar en exclusiva que estaven junts i, fins i tot, comparteixen pis a Madrid. Davant de les dades que aportava i les fotografies del reportatge, sembla que la notícia es confirma.

En diferents programes de televisió s'ha parlat de la nova parella i també a 'Ya es mediodía'. De fet, Alba Carrillo hi ha fet el vaticini sobre el seu futur. La veritat és que no és gens favorable.

Alba Carrillo opina sobre la història d'amor entre Marta Riesco i Antonio David Flores

Alba Carrillo, després de la seva aturada obligada a Mediaset, ha tornat a la televisió en la seva tasca de col·laboradora de 'Ya es mediodía'. 

Hi ha comentat la notícia estrella de la setmana: la relació de Riesco amb Antonio David, que tots dos han confirmat. A més, ella ha confessat que està enamorada i que sap que tot serà difícil, però «el cor mana».

Primer pla d'Alba Carrillo
Alba Carrillo ha donat el seu punt de vista sobre la notícia estrella de la setmana. | GTRES 

Unes declaracions que han arribat després que Olga Moreno, l'encara dona d'ell, i la filla del malagueny, Rocío Flores, s'hagin mostrat trencades públicament. Sembla que no sabien res del nou romanç que s'estava gestant. Això sí, de moment, totes les parts implicades han apostat per la cordialitat i l'educació.

Tot això ha estat analitzat per Carrillo, que ha manifestat: «La meva opinió és que acabaran com el rosari de l'aurora. Ara estan fenomenal, però un cop et fan això que és molt dolorós i sorprenent per a Olga, acabaran malament, segur».

«Ho dic jo que soc experta en jardineria».

En aquest punt, ha carregat contra Antonio David dient: «Aquesta és sempre la manera de procedir d'aquest senyor, no és una cosa inèdita».

Alba Carrillo dona un consell a Marta Riesco

Després d'exposar com pensa que acabarà la família Flores-Moreno amb la notícia, s'ha referit en concret a Riesco. «Ho sento molt per ella, que em cau molt bé, però aquest tipus d'homes està bé per passar una nit divertida o per sortir i desfogar-se. Per tenir una relació seriosa, on et ficaràs?».

«Ella em cau bé, però espero que dos que dormen al mateix matalàs no es tornin de la mateixa condició. Aleshores, estem en perill».

«Una noia mona, amb la feina i les coses de 35 anys, on va amb aquest home que té defenestrada la seva imatge i que té un futur legal molt fosc?».

«Això sense oblidar que la seva situació personal és tremenda. No sé, de veritat, ella em cau bé. Li donaré un consell quan la vegi».

Davant d'aquestes paraules, Sonsoles Ónega, la presentadora, ha afirmat: «Potser l'amor pot amb tot». I la col·laboradora li ha respost: «No hi estic d'acord. L'amor no ho pot fer amb tot».

«És clar que l'amor és important, però aquesta situació és molt difícil. Per descomptat, no és la situació que jo desitjo per a la Marta».

Una opinió que era compartida per la família de Riesco al principi del romanç. Tant és així que aquesta ha confessat a 'Ya son las ocho' les paraules que li va dir la seva quan se'n va assabentar. «Treu-te'l del cap perquè et portarà molts problemes».

Ara, però, «m'ha dit una cosa que m'ha emocionat. Que estava orgullosa de mi perquè he parlat amb el cor. L'única cosa que mou el món és l'amor i si no ho intentem no haurà valgut la pena».

Marta Riesco con el árbol de Navidad en su casa
Tot i això, Marta Riesco està disposada a lluitar pel seu amor per Antonio David Flores. | Xarxes socials