Fotomuntatge de Terelu Campos i María Patiño

No és cap broma: Terelu Campos, nova presentadora de Sálvame

Terelu Campos s'enfronta al repte més gran de la seva carrera professional

Terelu Campos està nerviosa i no n'hi ha per menys. El que li acaba de proposar la cúpula de Telecinco és un dels reptes professionals més grans als quals s'ha enfrontat mai. Si no surt bé, pot ser la fi de la seva carrera a Telecinco.

Els despatxos de Mediaset cremen amb les dades que arriben cada matí. El que abans era l'espai estrella de la cadena, Sálvame, no remunta.

És més, el daltabaix d'audiència amb l'arribada del 2022 és més evident que el de l'any passat, per la qual cosa cal prendre mesures urgents.

Telecinco ja executat l'amenaça que planava sobre La Fàbrica de la Tele. O millora l'audiència ben aviat o cal aplicar canvis dràstics. I així serà.

Terelu Campos en un plató de Telecinco
Terelu Campos davant del repte més gran de la seva carrera | GTRES

Anabel Pantoja, primer nom sobre la taula

Un dels noms que hi ha sobre la taula perquè torni al programa és el d'Anabel Pantoja. La seva marxa de Sálvame va passar desapercebuda doncs inicialment van ser unes vacances després del casament. Passades les setmanes va confirmar que no tornava i que volia «guanyar-se la vida dignament».

Va cridar força l'atenció que després de la fugida d'Anabel del programa que l'ha llançat a la fama, no se succeïssin diverses tardes criticant-la i traient temes sobre la seva vida privada.

Això ja feia pensar que algú estava intentant que tornés, fet que pot arribar més aviat que tard. Segons avança el portal YoTele, la tornada d'Anabel a Sálvame ja està tancada i aviat la tornarem a veure berenant al costat de Kiko Hernández.

Anabel Pantoja donava molt joc per ser un dels membres destacats del clan Pantoja i també per la desimboltura que destil·lava en plató. També ella ha vist com la seva marxa de l'espai de les tardes de Telecinco li ha restat popularitat i interaccions a les xarxes socials.

Terelu Campos, el fitxatge estrella de Sálvame

El que marcarà un abans i un després a la història de Sálvame és el retorn de Terelu Campos al format. Si es confirma el que avança YoTele, Terelu ja ha tancat el contracte amb la Fàbrica de la Tele per presentar part de l'espai.

Concretament, es vol apostar per un gir total a la primera hora del programa (la més fluixa d'audiència) i posar al capdavant Terelu Campos i María Patiño. Una mica més picat, més de l'estil d'Aquí hay tomate, i amb diversos temes de cor condensats en aquesta primera franja de Sálvame .

Terelu Campos va marxar del programa a causa de l'alt desgast personal que suposava enfrontar-se cada tarda a la polèmica.

La tornada està envoltada de condicions: només per presentar, sense entrar al fang de determinats temes i intentant mantenir la pau familiar que acaba de segellar amb la seva germana Carmen.

Què passarà amb Viva la vida? És compatible estar a tots dos llocs? Kiko Matamoros pot marcar el camí a Terelu.

A més de ser grans amics, Kiko és l'exemple que es pot treballar a Telecinco cada dia ia tota hora. Fins que el cos aguanti, és clar.

Daltabaix d'audiència de Sálvame

L'espai que ara presenten Carlota Corredera i Paz Padilla no remunta. Encara més, segueix en caiguda lliure. Ha arribat a registrar aquests darrers dies, dades properes al 12% de quota de pantalla. En els bons temps, passava del 18 sense problemes.

Antena 3 està menjant terreny a Telecinco i ja hi ha tardes en què guanya per més de quatre punts a Telecinco.

El model Sálvame sembla esgotat. I la primera víctima ha estat Jorge Javier, a qui s'ha deixat a la banqueta i per a qui s'està estudiant quin encaix li donen al programa ara.

Belén Esteban també s'ha agafat uns dies però ja li reclamen que torni tan aviat com sigui possible.

La recent confirmació de la relació entre Antonio David Flores i Marta Riesco ha donat uns dies d'aire a la cadena de Paolo Vasile, però la crua realitat tornarà en poques hores. De fet, s'apunta que aquests canvis dràstics al capdavant de Sálvame podrien produir-se ja la setmana que ve, ja que si no es reacciona, el mes de gener pot ser catastròfic per a Telecinco.