Muntatge d'Álex Casademunt amb la seva mare, Rosa González

La mare d'Àlex Casademunt: «Sembla que és més important que la mort del meu fill»

Rosa González, la mare d'Álex Casademunt, s'ha enfadat per una pregunta que li han fet

 La família d'Àlex Casademunt ha passat un Nadal molt trist. Per primera vegada, l'han celebrat sense el cantant, que va morir el març de l'any passat en un accident de trànsit.

La seva mare, Rosa González, ha explicat com han viscut aquestes festes i com afronten l'absència del cantant. Però hi ha hagut un moment en què s'ha enfadat, ja que està farta que sempre li facin la mateixa pregunta. Concretament, no suporta que es qüestioni la relació que la família té amb David Bustamante.

La mare d'Àlex Casademunt s'emprenya per una pregunta

Un equip d'Europa Press l'ha interceptat al mig del carrer per a saber com està la família. Ella, tan amable com sempre, ha respost dient: «Anem fent. No hi ha hagut Nadal, perquè estem tots molt malament».

Primer pla de David Bustamante de perfil amb un fons vermell
A Rosa González l'emprenya que es rumoregi que es porten malament amb David Bustamante | GTRES

«Ens hem reunit per les nenes, però el dia de Nadal cadascú va estar a casa seva perquè no ens venia de gust, la veritat. Han estat unes festes diferents i ja serà així per a les que vinguin».

En aquest punt, el reporter li ha preguntat pel rumor que diu que no tenen bona relació amb David Bustamante o que aquest estava distanciat d'Àlex. I això l'ha molestat molt. Ha dit que fa uns dies ja va aclarir que es porten bé amb ell i que mantenen el contacte. Està cansada que sempre li facin la mateixa pregunta.

Visiblement emprenyada, ha respost: «De veritat, ja fins i tot em molesta que em pregunteu això, sincerament. Al final, sembla que és més important que la mort del meu fill».

Tot seguit, ha afegit sobre el càntabre: «No hi ha cap problema, quina mania! I no n'hi ha hagut mai. A aquest noi li deuen xiular les orelles, perquè cosa que fa, que no para de treballar, el pobre, cosa que se li critica. Ja deu estar fart. Jo tinc molt bona relació amb ell. Ens truquem, i em dona ànims».

«Sempre hem estat bé. Ell vivia a Cantàbria, i ara a Madrid, i nosaltres vivim a Argentona, però seguim en contacte. El mateix que podem tenir amb els altres companys. Però no hi ha cap polèmica».

I, per si en quedava algun dubte, ha tornat a reiterar: «No tenim cap problema amb ningú. A més, nosaltres no som persones dels mitjans, no som ningú. Ho era l'Àlex».

«Us agraeixo l'interès, perquè sé que ho feu per a recordar l'Àlex. Però no m'agrada parlar d'altres coses que no venen al cas», ha afegit, amb l'educació que la caracteritza.

Imatge d'Àlex Casademunt amb ulleres de sol
La mare d'Àlex està farta que corrin falsos rumors sobre ell | Instagram

Rosa González tanca els rumors sobre la relació amb David Bustamante

Rosa ha deixat clar que a la família tots es porten molt bé amb David i que mai han tingut cap problema amb ell. I, de la mateixa manera, ha exposat que Àlex i ell tampoc en van tenir cap, tot i que fa temps es va publicar que sí. En concret, va córrer el rumor perquè fa el càntabre va fer una nova versió de 'Dos hombres y un destino', que cantava amb Àlex, i no va comptar amb ell.

Sobre això, González ha dit: «El Busta va treure el seu disc. Primer va gravar la cançó amb l'Álex i després ho va fer sol. És que no hi ha tema, no hi ha res més. A més, ho va fer amb el meu fill i va quedar preciós, i quan ho va fer sol, també va quedar preciós».

Àlex Casademunt i David Bustamante cantant en un escenari
Segons Rosa, Àlex Casademunt i David Bustamante no tenien cap problema | GTRES

«Jo l'escolto i el segueixo. També l'he seguit a 'MasterChef', i el nano cuina que no vegis. Últimament no miro gaire la televisió, però com que aquest programa m'agrada molt, ho he vist, i aquesta vegada l'equip de concursants m'ha agradat. Sobretot el David. Em feia molta gràcia per com és ell».