Primer pla de Carlos Sobera, nou presentador de Secret Story

'Secret Story' s'estrena amb polèmica: Milers de seguidors i el segueixen famosos

El 'reality' versió 'anònims' s'estrena entre acusacions de 'tongo'

'Secret Story' s'estrena amb polèmica. I és que un dels concursants, Carlos, ha generat gran expectació després d'entrar-hi i no només per identificar-se com una persona de gènere no binari.

Com que es tracta d'un concurs amb personatges anònims, molts esperarien que cap fos conegut. Però aquest no és el cas d'aquest noi, que ja té una certa rellevància a les xarxes socials. En concret, compta amb més de 15.000 seguidors, entre els quals es trobarien fins i tot famosos.

Així ho han destacat els usuaris de Twitter: «Milers de seguidors i el segueixen famosos, el 'Secret Story' anònim que prometien».

Primer pla de Carlos, concursant de la versió d'anònims de Secret Story
Carlos, concursant de 'Secret Story' | Telecinco

«Fora aquest! El segueix fins i el tato i a sobre va d'artista», recriminen a les xarxes. Tot i que, malgrat aquest 'error', l'estrena està generant un gran impacte entre els espectadors.

«Vull veure gent grossa i gran a 'Secret Story'. Fins al nap de gent maca, prima i tan normativa», protestava un usuari a Twitter.

«Qui ha fet el càsting no han pensat en perfils que superin els 28 anys? Em falten concursants més grans. Més varietat...», afegia una altra.

Però la veritat és que els 'realities' han canviat molt amb el pas del temps. «Ja no s'espera que els personatges d'aquests xous actuïn com ho faria qualsevol de nosaltres».

«Són els espectadors els que anhelen comportar-se com si formessin part d'un immens 'reality' que els observa, els jutja, els aplaudeix, els nomina».

L'audiència aplaudeix els canvis que ha dut a terme Telecinco a 'Secret Story'

Justament això és el que promet un 'reality' com a 'Secret Story', que sembla portar grans novetats després d'haver escoltat les crítiques i peticions del seu públic.

«Volíem votacions gratuïtes: Fet. Volíem Carlos Sobera de presentador i no Jorge Javier: Fet. Volíem Cristina Porta fora dels col·laboradors: Fet. Volíem 'Secret Story' anònims: Fet», aplaudeixen a Twitter.

I és que a l'audiència és impossible enganyar-la, ja que tampoc han trigat gens a descobrir que Rafa, un altre dels concursants, era col·laborador de 'VodafoneYu'.

Però, sens dubte, d'un altre canvi que els 'tuiters' estan encantats és amb aquest gir que Telecinco li han donat al 'reality': «S'estan comportant amb la publicitat i això és d'agrair. Potser ens han fet cas en tot per recuperar l'audiència? A veure el que dura», assenyalaven.

D'altra banda, el germà d'una de les concursants sembla que està donant més joc fora al plató, que la seva germana a dins. O almenys aquesta és la primera impressió.

Imatge de Cora, concursant de la versió d'anònims de Secret Story
Cora, concursant de 'Secret Story' | Telecinco

«És possible que hi hagi hagut una confusió amb els noms en els càstings i fos el germà el que hauria de concursar i ella recolzar-lo? Aquest noi està donant més contingut fora del que potser donarà ella dins».

«Jonathan carregant-se el concurs de la seva germana en segons», han comentat. Però, per si totes aquestes sorpreses amb què ha començat el 'reality' no fossin suficients, per primera vegada tindrem cares noves posades al capdavant del format.

Imatge dels nous presentadors de Secret Story
Carlos Sobera, Sandra Barneda i Toñi Moreno | Telecinco

En aquesta ocasió, els presentadors seran Carlos Sobera, Sandra Barneda i Toñi Moreno. Recordem que a l'edició 'VIP' els grans guanyadors van ser Luca Onestini i Sandra Pica, que es van embutxacar 50.000 euros cadascun.

Però ara, segons han avançat, hi haurà un premi molt més gran, xifra que també continua sent un gran misteri.

«Veurem un 'reality' on el gran protagonista són els secrets, amb la gran novetat que esperava el públic i és que els protagonistes seran gent del carrer. Crec que ho esperaven des de fa molt de temps», prometien des de 'Mediaset' i el cert és que han complert amb escreix.

Sens dubte, tots i cadascun dels concursants tenen alguna cosa per explicar i un gran secret que haurem de descobrir.