Primer pla de Kiko Hernández somrient i mirant cap a un costat

Kiko Hernández treu els colors a Marta Riesco i ella li envia un seriós avís

El col·laborador ha jutjat amb duresa la nova relació d'Antonio David

Antonio David Flores torna a estar de màxima actualitat després de confirmar-se la seva relació amb Marta Riesco, encara que no tots confien en les seves intencions. Per exemple, des de 'Sálvame' han tornat a jutjar amb duresa aquest nou pas de l'exguàrdia civil, acusant-lo d'haver elaborat una estratègia per sortir beneficiat.

«Antonio David torna a utilitzar la gent, en aquest cas Marta Riesco i la seva filla, per equivocar-nos en els temps i en l'inici de la relació, torna a tenir dos braços armats i torna a utilitzar una gran mentida per als seus mateixos interessos», apuntava María Patiño.

«Li va posar les banyes a Olga amb Marta, i aquesta noia és una altra víctima d'Antonio David. Quan Antonio David se separa de Rocío Carrasco, fa exactament el mateix. Juga amb l'ambigüitat de les dates», remarcava.

Marta Riesco somrient i posant a càmera
Marta Riesco | cedida

A més a més, la tertuliana va voler recordar l'infern que havia passat Rociíto al seu costat i que relatava amb tot luxe de detalls a la seva docu-sèrie.

«Va dir que Rocío li era infidel quan ja estaven separats. Ara torna a fer servir la seva noia, Marta, i també la seva filla. Rocío Flores crec que segueix sent una víctima del seu pare i menteix per ell», detallava la periodista.

«Avui parlarem de la paraula credibilitat. Continuaré posant el focus en tu», li advertia a l'exguàrdia civil.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Rocío Flores
Marta Riesco i Rocío Flores són companyes de treball a 'El programa de Ana Rosa' | Catalunya Diari

«Entenc que ella està enamorada i menteixi. Jo li col·loco el focus a Antonio David. No li convé dir que porta més de dos anys amb tu», es dirigia directament a la reportera.

«Sé que això de l'anell de compromís que et va donar fa molt de temps és veritat. A l'agost li ho va ensenyar a una amiga meva, i sé fins i tot quant va costar. Ara no estic opinant, credibilitat amb majúscules».

Kiko Hernández destapa l'estratègia d'Antonio David i Marta Riesco

Una opinió que sembla compartir Kiko Hernández: «Marta és fonamental per seguir-li la mentida a Antonio David, però Rocío Flores sabia de la seva relació i va posant verda a Olga Moreno pels passadissos de Telecinco».

Així, apuntava novament Rocío Flores com a responsable i de ser la mà dreta del seu pare. «Estic convençut que ell està darrere de tot això perquè deu 600.000 euros a Hisenda i 200.000 a un advocat», opinava Hernández sobre l'exclusiva publicada a 'Lecturas'.

«La seva única font d'ingressos era la botiga d'Olga i ara ja estan separats, no té ni per a un menú del dia al bar de la cantonada», prosseguia al seu al·legat.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández | Mediaset

El tertulià incidia que «la seva font d'ingressos és pactar això amb un paparazzi. Ell ha estat capaç de fer portades amb els seus fills plorant, a l'esquena, així que crec que és capaç de fer això i molt més».

Així mateix, poc després, Kiko desmuntava pas per pas l'estratègia que havien seguit Antonio David i Marta Riesco: «Ho han venut a través d'una agència, a petició d'ella. Confirmat. Ella ha pensat que, com a periodista, no podia sortir en una portada, per la seva feina, i ell tampoc perquè cap revista li pagaria».

Primer pla d'Antonio David Flores
Antonio David Flores comparteix llar amb Marta Riesco | GTRES

«Així que han fet aquest teatre de disfressar-se per fer que els enxampaven, però ell ho ha cobrat. És més, em confirmen que porten menjant als reservats de 'Casa Juan' des de fa un any», prosseguia el col·laborador.

Per la seva banda, Riesco no ha trigat a defensar-se d'aquestes acusacions després d'aparèixer públicament a 'El Programa de Ana Rosa'. «El que ha dit Kiko que jo estic darrere el reportatge, i això de 'Casa Juan', és absolutament fals i ho haurà de demostrar», li advertia la reportera.

Una cosa davant la qual Hernández li replicava: «I ho faré, aquesta mateixa tarda. La informació m'arriba per tu. No m'ho dius directament tu, però m'arriba per tu. Denuncia'm, que sé a qui he de portar al jutjat a declarar».