Fotomuntatge de Marta Riesco i David Flores

Mal rotllo entre David Flores i Marta Riesco ara que s'ha descobert el pastís

La relació d'Antonio David Flores i Marta Riesco segueix acaparant titulars

La història d'Antonio David Flores i Marta Riesco continua sent la notícia del moment. La parella per fi s'ha atrevit a confirmar públicament el que era un secret a veus.

Tot i que ho ha acabat fent a causa d'unes imatges molt indiscretes que ha publicat la revista 'Lecturas'.

En aquestes fotos es pot veure l'exguàrdia civil sortint de casa de la reportera intentant passar desapercebut, i la publicació esmenta que fins i tot viuen junts.

Amb aquesta bomba, era d'esperar que tots dos donessin la cara. Riesco, a 'El Programa de Ana Rosa', davant l'atenta mirada de Rocío Flores, filla d'Antonio David, i ell ha fet un comunicat al seu canal de YouTube.

Marta ha volgut recalcar que ella no ha trencat cap matrimoni. A més, ha dit que no viuen junts. «L'Antonio es queda a casa meva quan és a Madrid, però no ha deixat cap pertinença seva», assegurava.

Primer pla d'Antonio David Flores
Antonio David Flores ha fet un comunicat per a aclarir certs rumors | GTRES

D'altra banda, la periodista ha demanat als seus companys de professió que la respectin. «Vull continuar sent periodista, no vull convertir-me en personatge públic», cosa que ha remarcat en nombroses ocasions.

Mentrestant, en el comunicat que Antonio David ha emès a través de YouTube, insisteix que l'únic que li importa és el benestar de la seva ex, Olga Moreno, i dels seus fills.

«Fa un temps vaig dir que no tornaria a parlar sobre la meva vida privada, i he intentat mantenir-me en aquesta postura fins ara, que em veig obligat a donar explicacions», esmenta al vídeo.

Antonio David vol tenir una bona relació amb Olga Moreno
Antonio David ha tingut unes paraules molt boniques cap a Olga | GTRES

«No per mi, sinó per altres persones que es puguin veure perjudicades per la informació que s'ha donat avui».

«Vull començar dient que l'Olga és una dona extraordinària, una mare excepcional i la millor companya de viatge que he tingut fins que hem pres camins per separat».

«Sempre serà de la família i sempre podrà comptar amb mi» assenyalava sobre la guanyadora de 'Supervivientes 2021'.

«També demano que deixeu la meva filla Rocío al marge d'aquest tema. No té res a veure amb ella, així que em semblaria molt injust que s'hi vegés involucrada».

Rocío i David Flores estan dolguts amb el seu pare

I tot seguit, l'exguàrdia civil parlava sobre la situació personal que viu. «Fa mesos que em vaig separar, i estic refent la meva vida. Vaig comunicar públicament la separació fa tres mesos», explicava.

«No m'he d'amagar de res. És cert que la Marta Riesco i jo tenim una relació», acabava reconeixent.

I demanava respecte i «que no es publiquin ni es difonguin informacions malintencionades amb el propòsit de fer mal i d'intentar desestabilitzar una família».

«Família que som i serem», tancava. Unes declaracions que han caigut com una gerra d'aigua freda al clan.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco i Antonio David Flores han confirmat que són parella | La Noticia Digital

Començant per Olga, que es mostrava abatuda, i seguint per Rocío Flores, a qui li ha tocat donar la cara una vegada més.

La noia es va enfonsar tractant aquest tema a 'El programa de Ana Rosa', i ha preferit mantenir-se al marge de l'última polèmica que ha protagonitzat el seu pare.

«Respecto la Marta com a periodista, com a professional, i sempre li he estat molt agraïda», comentava sobre això.

«És de les poques periodistes de Telecinco que ha donat la cara per mi. A més, m'ha ajudat molt a gestionar tot això».

«No em vull ficar en la seva vida. Ni en la d'ell ni en la d'ella. Prefereixo no creuar aquesta línia», sentenciava. El seu germà David, per la seva banda, sembla que també està bastant disgustat.

El jove s'estima moltíssim Olga Moreno, en qui presumptament s'ha refugiat després de la separació. Veure-la patir, doncs, li fa molt de mal.

Així doncs, encara que tant ell com la seva germana sembla que respecten la decisió d'Antonio David, no comparteixen la manera que té de fer les coses.