Imatge de la periodista Esther Vaquero, presentadora del telenotícies a Antena 3

Esther, la dona que es posa entremig de la felicitat de Vicente Vallés i Ángeles Blanco

La periodista arrasa a Antena 3 i brilla durant l'absència de Vallés

Esther Vaquero és la nova estrella del moment a Antena 3 després que la cadena es convertís en el líder d'audiència de dimecres, amb un 27,8% de quota de pantalla, i de dijous, amb un 25,5%.

Durant aquests dos dies, tant els informatius com 'Pasapalabra' s'establien com les emissions més seguides i líders de la televisió. A més, per primera vegada, Vaquero es veia al capdavant d''Antena 3 Noticias' sense la presència del seu company, Vicente Vallés .

Imatge d'Esther Vaquero acompanyada de dues companyes de professió
Esther Vaquero | GTRES

I curiosament aquest informatiu esdevenia el més seguit i l'emissió no esportiva més vista de la televisió, líder amb un 18% de quota i 2.537.000 espectadors. Un èxit que es repetia l'endemà, coronant-se també com l'emissió més vista del dia a la televisió i líder amb un 18,8% i 2.774.000 seguidors.

D'altra banda, 'Pasapalabra', que té al capdavant Roberto Leal, continua arrasant com un dels programes més vist de la televisió. Així, recollia un 19,3% de quota de pantalla i 2.381.000 espectadors. Però, a més a més, dijous obtenia un 17,3% de 'share' i 2.301.000 seguidors. De fet, s'emportava el minut d'or durant les dues jornades.

El costat més desconegut i familiar de Vicente Vallés

Últimament, són nombroses les ocasions en què hem vist a Vicente Vallés absentar-se del plató d''Antena 3 Noticias'. I és que el presentador ens té acostumats a la seva presència cada dia a les 21:00, encara que durant les darreres setmanes el directe també li ha jugat males passades.

Vallés, que ens sorprèn amb les anàlisis econòmiques i socials sobre la situació que viu Espanya, també s'ha enfrontat a algun moment incòmode. Per exemple, quan a causa d'un problema a la gola no va ser capaç de donar pas a una companya, que estava esperant per donar la informació des de l'illa de La Palma.

Vicente Vallés al plató dels informatius d'Antena 3
Vicente Vallés | Europa Press

I va ser precisament l'erupció del volcà Cumbre Vieja el que l'obligava a absentar-se dels estudis a Sant Sebastià dels Reis. Sí, perquè el presentador, igual que altres companys, es veia obligat a desplaçar-se fins a La Palma per cobrir en directe la darrera hora del volcà.

«Una nit més, i ja en van quatre, la foscor ho embolica tot a l'illa de La Palma», explicava sense gairebé llum de fons. «Durant aquests tres mesos, moltes nits hem arrencat aquest informatiu, precisament, mostrant-los imatges d'aquelles flamarades de foc i també de les bugades que arrasaven cases i plantacions, però avui la notícia és aquesta», continuava.

Vicente Vallés i Ángeles Blanco en una entrega de premis
Vicente Vallés i Ángeles Blanco | GTRES

«La foscor i el silenci ho embolica tot a l'illa de La Palma, per què el volcà de Cumbre Vieja està adormit. I tots aquí esperen que no es desperti», tancava. Així, no hi ha cap dubte que la tasca periodística que exerceix Vallés és impecable, encara que de la seva vida privada en sabem molt poc.

El presentador fa anys que està casat amb Ángeles Blanco, que treballa a la cadena rival, Telecinco. La seva relació començava en 1999, tenen un fill en comú i fins avui dia han aconseguit compaginar sense problemes tant la faceta familiar com professional.

En una entrevista recent, Ángeles parlava sobre com portaven l'exposició mediàtica a les xarxes socials i també sobre el seu matrimoni. «Hi ha gent que el que llegeix a les xarxes és com si fos la veritat absoluta i no ho és», manifestava.

«És un micromón mogut per uns quants: prova d'això és que estan plenes de sense noms i sense cares que es dediquen a amenaçar, i això ho fan servir els partits a conveniència», opinava.

I respecte a la seva vida privada reconeixia que moltes vegades li resulta molt complicat poder compaginar els seus horaris amb els del seu marit, encara que en compartir professió resulta una mica més fàcil.

«Impossible conciliar, perquè Vicente treballa fins tard, jo treballo els caps de setmana fins a les deu de la nit, l'única cosa és que entre periodistes ens entenem amb aquests horaris. Jo m'imagino convivint amb una persona que no pertany a aquest món i seria difícil», concloïa.