Ana Soria i Enrique Ponce a la platja

Enrique Ponce ja no viu amb Ana Soria i té al cap una altra dona

Trontolla el castell de cartes d'Enrique Ponce i Ana Soria

Sembla que el somni d'amor d'Enrique Ponce i Ana Soria ha tocat fons. I és que, segons ha confirmat el seu entorn més proper, la parella està travessant una crisi molt forta que podria fer que trenquessin.

Van decidir allunyar-se del focus mediàtic, però això no treu que seguim molt pendents d'ells.

Una veïna d'Ana Soria va confirmar a 'Socialité' que ja no viuen junts. I és que fa temps van llogar un pis a Almeria amb vistes al mar, i després d'això es van animar a ampliar la família adoptant una mascota.

El torero Enrique Ponce passejant amb la seva xicota Ana Soria i amb mascaretes
Sembla que Enrique ja no sent el mateix per Ana | GTRES

Pel que sembla, Enrique s'ha adonat que la relació que té amb Ana és fruit d'un simple rampell, i fins i tot es penedeix d'haver deixat la seva dona, Paloma Cuevas.

El distanciament entre Ana i Enrique és cada cop més evident, sobretot des que ella li va demanar que deixés de torejar.

Una cosa que ell no està disposat a fer, ja que no es planteja ni de bon tros penjar el vestit de llums. Això hauria marcat un abans i un després entre ells, sense comptar que, pel que es veu, les filles d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas no poden ni veure Ana Soria.

Ana Soria donant ànims a Enrique Ponce en una plaça de toros
Ana Soria donant ànims a Enrique Ponce en una plaça de toros | GTRES

Des que se'n va anar de Madrid, el torero ja no pot veure les seves nenes, Paloma i Bianca, tant com li agradaria, i això l'ha portat a replantejar-se moltes coses.

Si alguna cosa segueix unint el torero i la seva ex, Paloma, és que tots dos s'estimen moltíssim les seves filles, a qui han intentat protegir per sobre de tot.

En el comunicat que van emetre al seu moment, asseguraven que «cap separació posarà fi l'afecte i el respecte que ens professem l'un a l'altre i a les nostres famílies, amb qui tenim una relació extraordinària».

«La vida és així i cal viure-la, sense drames, abraçant-la amb tot l'afecte de què som capaços», manifestaven.

Enrique Ponce sembla que té intenció de tornar amb Paloma Cuevas

A més, Paloma Cuevas va deixar clar que mai a la vida parlaria malament del pare de les seves filles. «No diré mai res negatiu d'ell. Hem tingut un matrimoni preciós durant vint-i-quatre anys i un amor molt real, molt veritable».

Mentrestant, l'entorn proper a Enrique confirma que la crisi que travessa amb Ana podria ser bastant seriosa.

«La crisi existeix. Enrique no s'acaba d'adaptar a la vida, avorrida, a Almeria, i Ana espera un sí per part d'ell a casar-se, un sí que brilla per la seva absència», expliquen.

I és que el torero sembla que no té cap intenció de passar per l'altar, ja que en principi no té del tot clar el futur de la relació. Una opinió que no comparteix amb la jove estudiant de dret, que tampoc suporta veure'l torejar.

«A més, a la nòvia d'Enrique no li agrada gens que hagi tornat a les arenes. Ella esperava que es retirés definitivament, però no ha sigut així. Enrique s'està preparant per anar de gira a Amèrica, i Ana, gairebé amb tota seguretat, no el podrà acompanyar perquè s'ha de centrar en els estudis».

D'altra banda, asseguren que Ponce està tan penedit d'haver-se separat de la seva ex, Paloma, que fins i tot ha intentat tornar amb ella diverses vegades, però ella la resposta que n'ha obtingut sempre ha estat negativa.

Enrique Ponce i Paloma Cuevas en un esdeveniment públic
Enrique Ponce ha intentat tornar amb Paloma Cuevas diverses vegades | GTRES

L'última vegada que els vam veure junts va ser a la comunió de la seva filla Bianca. Una ocasió per a la qual van tirar la casa per la finestra a la finca familiar La Cetrina.

Fiona Ferrer, gran amiga de Paloma i Enrique, va assistir a la celebració, i va dir que els havia vist molt units i còmplices.

«L'Enrique i la Paloma estaven afectuosíssims, relaxats, com una família. Va ser molt bonic i molt emotiu», va revelar.

«Després de vint-i-vuit anys de relació, seria molt estrany es portessin malament, oi?», apuntava. A més, va destacar que Enrique havia amenitzat l'esdeveniment cantant i que ho va fer «molt bé».