Muntatge fotogràfic de Kiko Hernández i Antonio David Flores

Antonio David destapa la gran mentida de Kiko Hernández: no pot seguir a 'Sálvame'

Antonio David Flores respon a Kiko Hernández després de l'últim atac a l'excol·laborador de Telecinco

De nou, Kiko Hernández ha tornat a quedar retratat per Antonio David Flores. Tot va començar amb la inesperada publicació de 'Lecturas' on es desvelava la nova vida que porten Antonio David Flores i Marta Riesco. Una bomba que continua aixecant molta polseguera avui dia.

I és que les últimes hores han estat molts els que han criticat Antonio David per no parlar clar sobre la seva nova relació sentimental amb la col·laboradora d''El programa de Ana Rosa'.

Primer pla d'Antonio David Flores
Antonio David Flores ha contestat en forma de 'zasca' a una mentida de Kiko Hernández | GTRES

Des que sortís publicat a 'Lecturas', els atacs a la nova parella mediàtica del món del cor no han deixat de succeir-se, molts d'ells provinents de 'Sálvame'.

El programa de 'La Fábrica de la Tele' és un dels espais que més s'ha ensenyat amb la figura d'Antonio David. Concretament, des que Rocío Carrasco contés la seva veritat en una docu-sèrie que ha marcat un abans i un després en la vida d'Antonio David i la filla de Rocío Jurado.

Kiko Hernández intenta enfonsar Antonio David, però li surt malament

El cas és que molts han criticat l'exguàrdia civil i consideren que la relació amb Marta Riesco ja ve de molt enrere, exactament des de fa un any. Segons Kiko Hernández, Antonio David i Marta Riesco portarien junts des de principis del 2021 i se'ls hauria vist moltes vegades en un conegut restaurant de la capital madrilenya.

Kiko Hernández explicava aquest dimecres a 'Sálvame' que es va poder veure la parella a 'Casa Juan', un dels locals hostalers més coneguts de Madrid.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández va acusar de mentir Antonio David fa unes hores | Mediaset

En aquest cas, hauria sigut complicat veure'ls bé allà, ja que la parella sempre demanava un reservat per tenir més intimitat i que la seva relació no sortís a la llum. A més, a Kiko Hernández li va arribar una informació en ple directe de 'Sálvame' en què Antonio David i Marta haurien quedat retratats.

Això es deuria al fet d'haver publicat dues fotos a les seves xarxes socials per separat, quan realment estaven junts. Molts seguidors del programa es feien ressò igualment d'aquesta exclusiva que finalment ha quedat en un rumor del col·laborador.

Parlem d'unes fotos a Màlaga que, segons el col·laborador de 'Sálvame', havien fet el mateix dia. Un dia en què tots dos estarien junts, malgrat no voler donar més pistes sobre la seva localització.

Antonio David mostra les proves de la manipulació de Kiko Hernández

Així, Kiko Hernández acusava de deslleial Antonio David, en concret d'estar amb la jove periodista mentre Olga Moreno es trobava concursant a 'Supervivientes' sense saber res.

Per a Kiko, aquestes fotos són de finals de juny de l'any passat, però el que no podia esperar era que Antonio David li respongués hores més tard amb un vídeo al canal de YouTube.

I és que Antonio David ha publicat aquest dijous un vídeo on queda clar que les dues fotos estan localitzades a Màlaga, però no són del mateix dia, ja que ha demostrat als detalls de cada foto que la data no coincideix en tots dos casos.

D'una banda, la foto de Marta Riesco correspon al 21 de juny i la d'Antonio David correspon a un 'stories' que va publicar el mes de setembre passat, concretament al dia 13 d'aquell mes.

Una vegada més, Antonio David Flores ha tornat a treure-li els colors a Kiko Hernández, a qui veurem com es pren aquest nou atac amb proves de l'excol·laborador de Telecinco i actual parella de Marta Riesco.