Rocío Flores, plorant, a 'El programa de Ana Rosa'.

Rocío Flores es trenca revelant la reunió secreta que va tenir amb el seu pare i Olga

Rocío Flores assegura que desconeixia la relació entre el seu pare i Marta Riesco

Marta Riesco, la nova parella d'Antonio David, s'ha convertit en una de les cares més perseguides de la televisió. Curiosament és íntima amiga de Rocío Flores, ambdues col·laboren a 'El programa de Ana Rosa' i han establert una gran relació. Han pres la decisió de coincidir al mateix plató per tancar els rumors i intentar començar una nova vida.

La jove ha donat la cara perquè considera que hi ha certs periodistes que estan sent injustos amb ella. Vol deixar clar que en cap moment entrarà a l'escàndol, així que ha pregat que la deixin al marge de la polèmica. Ha confirmat que Antonio David està sortint amb Marta i assegura que no vol posar-se entremig.

Muntatge fotogràfic de Rocío Flores i Olga Moreno
Rocío Flores ha estat acusada de trair Olga Moreno. | La Noticia Digital

«Jo penso i dic que respecto allò que cada persona vol fer amb la seva vida perquè no és una cosa que em correspongui. Des del minut zero que va sortir aquest rumor, em vaig desmarcar i mai no he volgut saber res, així que mai he preguntat. El meu pare ha intentat parlar amb mi, però he decidit no voler parlar d'aquest tema», declara la col·laboradora.

«Em desmarco absolutament del tema perquè no hi tinc res a veure, he preferit no saber res i no preguntar. Fa temps que no em creuo amb Marta pels passadissos, però l'altre dia vam coincidir a plató, perquè no diguin que soc una mentidera. He decidit mirar per mi, viure la meva vida i deixar de responsabilitzar-me de la vida dels altres», conclou en un to contundent.

Rocío ha revelat que el 12 de gener passat es va reunir amb el seu pare i amb Olga Moreno per aclarir la situació. «El que he hagut de parlar amb ell ho he parlat perquè sempre he tingut la llibertat de poder-ho fer. El meu desig és que intentin fer les coses de la millor manera possible, que pateixin tots el mínim», explica a Telecinco.

Rocío Flores va dubtar d'Antonio David i Marta

Rocío Flores assegura que sempre ha estat al marge de la història que Antonio David Flores ha tingut amb Marta Riesco. Promet que si ho hagués sabut ho hauria explicat a Olga Moreno, ja que fa més de dues dècades que viu amb ella. La col·laboradora de 'El programa de Ana Rosa' assegura que en cap moment va preguntar al seu pare sobre el seu últim festeig.

«No sospitava res, però vaig veure un comportament estrany i coses rares, però no volia saber-ne res. Respecto que cada persona sigui feliç de la manera que vulgui i la meva relació amb Olga no canviarà. Si ho hagués sabut m'hauria assegut amb ella a parlar, si hagués tingut la confirmació», deia.

La filla de Rociíto està destrossada perquè els col·laboradors de 'Sálvame' l'han acusat de parlar malament de Moreno, la seva segona mare. Suposadament l'ha traït perquè ella sabia que Flores estava sortint amb Riesco d'amagat. Tot i això, la tertuliana d'Ana Rosa Quintana  ho nega i promet que és una persona molt lleial.

Rocío Flores es defensa de 'Sálvame'

Rocío ha coincidit amb Marta Riesco al plató de 'El programa de Ana Rosa', espai on col·laboren totes dues. Tot i això, la filla d'Antonio David s'ha centrat en alguna cosa: desmentir les informacions que estan donant al programa 'Sálvame'.

«No he mentit mai, des del minut zero que em va contractar per treballar aquí he estat callada. M'agradaria aclarir, ja que ahir se'm va acusar que jo consentia que el meu pare i Marta es veiessin a casa meva. Em defensaré perquè això és totalment fals, no sé si és informació, opinió o rumor, però em fa vergonya», va concloure.