Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

El tenebrós any que li espera a Jorge Javier Vázquez segons una vident

Jorge Javier s'enfronta a un any marcat per la traïció i el seu declivi professional, segons una vident

A Jorge Javier Vázquez li espera un any 2022 molt complicat, almenys això ha assegurat una famosa vident que ha pronosticat el seu futur. Un any que pinta molt negre tant en l'àmbit personal com professional.

D'un temps ençà, el presentador de 'Sálvame' ha estat envoltat de diverses polèmiques. Les seves sortides de to amb alguns companys i convidats han provocat nombroses crítiques que han posat en perill la seva continuïtat a la cadena.

Després d'anys liderant audiències, ja fa dies que el programa vespertí de Telecinco no aixeca el cap. Tampoc els realities on Jorge Javier és el principal presentador aconsegueixen enganxar els espectadors. Per això Paolo Vasile va prendre la determinació de buscar-li un nou substitut.

Jorge Javier Vázquez i el seu any més horrible segons una vident

Jorge Javier pensava que la frase «tot allò que puja, baixa», no anava amb ell. No en va, ha estat durant anys el presentador estrella de Mediaset amb èxits aclaparadors a cada programa que dirigia.

No obstant això, el seu declivi professional és un fet. Ja no genera aquesta expectació entre els espectadors i tampoc no aconsegueix omplir els teatres com estava acostumat. Una situació que, segons una vident de 'La Razón', és l'avantsala del seu declivi professional aquest 2022.

Primer plànol de Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez no presentarà la nova edició de Secret Story | Mediaset

«Segons els seus vaticinis, el 2022 serà un any durant el qual em convindria no sortir de casa», assegura el badaloní. Aquesta tarotista no «ha vist més que coses dolentes», en el futur de Jorge Javier.

Les cartes, a més de l'àmbit professional on «una persona de la cadena em trairà», també han vaticinat el pitjor en l'àmbit personal. «Que una persona del Govern em retirarà el seu suport, que no triomfaré com a actor i que no trobaré parella».

Tot un seguit d'esdeveniments que provocaran, segons la vident, la retirada de Jorge Javier durant molt de temps. 

«La seva carrera televisiva decau, almenys momentàniament, fins al punt que es plantejarà abandonar els mitjans», assegura l'experta. «Tampoc aconseguirà èxits com a actor, així que ha d'assumir el seu declivi», afegeix.

La traïció que posarà en perill el treball de Jorge Javier Vázquez

D'entre tots els pronòstics que ha llançat la tarotista, el que més ha cridat l'atenció és la traïció que arribarà a la seva vida. Una deslleialtat d'«una altra dona a Mediaset que vol treure-li el lloc», i que és «una persona molt propera a Jorge». Segons les cartes, aquesta dona serà l'encarregada de fulminar la seva carrera professional.

A més, també podria tenir problemes judicials a causa d'una «demanda d'algú inesperat».

Plató Salva'm Deluxe
La vident assegura que una dona propera a Jorge es quedarà amb la feina | Mediaset

Jorge Javier no ha trigat a reflexionar sobre el seu futur negre assegurant que «tindré un altre any més o menys de merda». Així ho expressava al seu bloc de 'Lecturas' on ha desmentit una part d'aquest pronòstic poc favorable.

Assegura que no coneix ni té contacte amb Pedro Sánchez i que «no existeix tampoc cap persona del Govern que m'estigui recolzant». Per tant, opina que «qui m'ha fet un vaticini de merda és la tarotista».

Respecte al seu declivi personal, confessa que no és res de nou i que n'hi ha prou amb «estar al corrent de les audiències». Jorge Javier opta per no prendre's seriosament aquestes prediccions i seguir la seva vida com fins ara. «A prendre per sac la tarotista», sentencia el presentador de 'Sálvame'.