Marta Riesco i Antonio David Flores

Antonio David ja juga amb Marta Riesco: Va dormir amb una altra la nit de Cap d'Any

Antonio David Flores podria haver mentit Marta Riesco i Olga Moreno

Antonio David Flores, exmarit d'Olga Moreno, s'ha convertit en el rostre televisiu més polèmic dels darrers mesos. Suposadament, va ser infidel a la guanyadora de 'Supervivientes 2021' amb Marta Riesco, una reportera de 'El programa de Ana Rosa'. La revista 'Lecturas' ha publicat unes imatges que demostren que la relació entre la periodista i l'antic col·laborador està força consolidada.

L'exguàrdia civil s'ha mudat a Madrid perquè s'ha de reunir amb el seu advocat Iván Hernández sovint pels problemes legals que té. Segons informen a Telecinco, va pensar que el més adequat era instal·lar-se a casa de la seva xicota Marta fins que tot sigui cosa del passat. Riesco ha parlat amb diversos informadors de Telecinco per assumir la relació i deixar clar que «està enamorada».

Imatge del dormitoride la casa d'Antonio David Flores i Marta Riesco
Marta Riesco descobreix que Antonio David podria haver dormit amb una altra dona. | Xarxes Socials

Marta Riesco confia plenament en Antonio David, de fet està pagant un preu massa elevat per estar a prop seu. María Patiño, presentadora de Telecinco, assegura que la reportera de 'El programa de Ana Rosa' ha posat en joc la seva credibilitat periodística. Tot i això, ella vol gaudir d'una història d'amor que per a molta gent és un conte de fades.

Els col·laboradors de 'Sálvame' han advertit a Marta dels perills que corre suposa estar amb Antonio David, però ella no els fa cas. Alexia Rivas, tertuliana del programa 'Ya son las ocho', assegura que l'exmarit d'Olga Moreno ha tornat a caminar abans d'hora. Segons la seva informació, la nit de Cap d'Any va dormir acompanyat d'una dona especial per a ell.

Alexia Rivas assegura que Antonio David i Olga van dormir junts l'última nit de l'any i que «van estar molt bé». La periodista insinua que el matrimoni estava a punt de donar-se una segona oportunitat i, per això, l'empresària està tan desconcertada. Fonts properes corroboren que Moreno està passant per un dels pitjors moments de la seva trajectòria.

Antonio David podria haver mentit a Marta Riesco

Antonio David Flores va garantir a la seva parella, Marta, que la relació amb Olga Moreno estava completament acabada. Tot i això, alguns periodistes de Telecinco estan convençuts que l'exmatrimoni ha estat buscant una solució fins a l'últim moment. Hi ha la possibilitat que l'exagent de la guàrdia civil hagi mentit.

La reportera de 'El programa d'Ana Rosa' ha donat la seva versió a diversos informadors, encara que de moment no parlarà en primera persona. Ha deixat clar que confia en la nova parella i considera que hi ha molta gent que vol dinamitar la relació abans d'hora. Però és evident que aquesta situació ha deixat una clara víctima pel camí: Olga, segona mare de David Flores Carrasco.

Alexia Rivas, col·laboradora de 'Ya son las ocho', ha parlat amb fonts properes a la família i assegura que la situació és força preocupant. Hi ha la possibilitat que Moreno es traslladi a Sevilla, la seva ciutat natal, fins que estigui més recuperada. Alexia garanteix que l'empresària està molt decebuda perquè no esperava el cop tan dur que acaba de rebre.

Antonio David Flores, acusat de ser responsable del drama

Antonio David, segons l'opinió dels experts en crònica social, maneja perfectament el ritme televisiu i és darrere de moltes trames. 

Alguns paparazzis insinuen que les fotografies que ha publicat la revista 'Lecturas' hi podrien tenir alguna cosa a veure. Les imatges demostren que la seva relació amb la Marta va de debò, cosa que l'ha situat al punt de mira.

Marta Riesco estaria al marge de tot el que ha passat, ja que l'únic que vol és passar inadvertida i continuar amb la seva carrera. Ha reconegut que està enamorada de l'ex d'Olga Moreno i per això assumirà certs riscos. Caldrà esperar un temps per veure com es desenvolupa aquesta història tan controvertida.