Antonio David i Rocío Carrasco en un muntatge

Rocío Carrasco mou fitxa després de l'últim escàndol d'Antonio David Flores

Rocío Carrasco ha preparat una jugada que acabarà amb tots els seus enemics

Rocío Carraco, filla i hereva de Rocío Jurado, va estar un temps apartada de la vida pública i ara ha tornat amb més força que mai. Després de protagonitzar el documental 'Contar la verdad para seguir viva' a Telecinco, s'ha proposat triomfar al món musical. La nova reina del feminisme ha organitzat un concert el Dia de la Dona, celebrat el 8 de maig, que promet ser un èxit.

La tertuliana va desaparèixer dels mitjans després que s'emetés l'últim capítol del documental. Va intervenir a Telecinco en algunes ocasions i va assegurar que estava força ocupada, per això no tenia temps de treballar a la cadena. Ara sabem que estava preparant un espectacle al recinte WiZink Center de Madrid que pretén honrar la memòria de «la més gran».

Carrasco ha tingut la idea d'organitzar l'esdeveniment 'Mujeres cantan a Rocío Jurado', un festival amb finalitats benèfiques que tindrà lloc el 8 de maig. És l'hereva universal de la tonadillera, així que té tot el dret de fer servir el seu nom en els projectes que cregui convenient. Tot fa pensar que el 2022 serà un any magnífic per a Rociíto, ja que també està treballant en un segon documental.

La nova reina del feminisme va alertar que la seva història donava per a molts programes i Telecinco es va posar a treballar en un projecte trencador. 'En el nombre de Rocío' és una sèrie que pretén fer justícia amb Rocío Jurado, que va marxar sense conèixer la veritat. Carrasco, la seva filla gran, traurà a la llum informacions que cap periodista ha estat capaç d'esbrinar.

Antonio David Flores, exmarit de Rociíto, va aconseguir que l'hereva de «la més gran» estigués molt de temps en silenci, però la situació ha canviat. Rocío ha ressorgit de les cendres quan l'antic col·laborador de 'Sálvame' està en el seu pitjor moment. S'acaba de confirmar la suposada infidelitat que va cometre mentre estava casat amb Olga Moreno, la seva última dona.

Rocío Carrasco aixafa Antonio David Flores

Rocío, famosa des del bressol, va intentar que la justícia li atorgués el títol de persona anònima perquè estava cansada de patir. Segons ha explicat, Antonio David va convertir la seva vida en un malson i va estar a punt de prendre una decisió irreversible. Afortunadament es va adonar que hi havia un altre camí per seguir viva: explicar la veritat.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco s'ha convertit en una estrella de la televisió. | GTRES

Antonio David Flores ha estat exiliat dels mitjans de comunicació, el seu regnat televisiu s'ha acabat i cap periodista vol donar-li veu. Mentrestant, Carrasco ha demostrat estar plenament capacitada per entretenir els espectadors i el seu testimoni ha servit d'exemple. Ara ha fet un pas més a la seva carrera professional per donar la cara per totes les dones que han passat per la seva mateixa situació.

La protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva' ha organitzat un concert benèfic que se celebrarà el Dia de la Dona. No és la primera vegada que organitza un espectacle, de fet va trencar amb el seu oncle Amador Mohedano justament per aquest motiu. Amador era el representant de «la més gran» i ell no volia perdre el timó de la seva carrera artística.

Rocío Carrasco ajudarà totes les dones

Rocío és conscient que hi ha moltes dones que han passat pel mateix que ella, però no totes tenen les mateixes eines. Per aquest motiu, vol recaptar fons i donar-lo a diferents associacions que es dediquin a invertir en el futur de les víctimes. També aprofitarà per rendir un petit homenatge a la seva mare Rocío Jurado, tristament morta el 2006.

Rociíto té un gran compromís amb les persones que han passat per traumes semblants als que li van fer perdre la paciència. Ha reunit el valor per alçar la veu d'un grup que ha estat silenciat molt de temps. Ara, tots interpretaran les cançons més mítiques de Rocío Jurado, una artista que sempre va defensar el feminisme.