Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Christian Gálvez

Les preocupants primeres imatges de Christian Gálvez sense Almudena Cid

Christian Gálvez torna a aparèixer, capcot i amb gest seriós

Christian Gálvez ha tornat a aparèixer aquest dimecres després de fer-se pública la seva separació d'Almudena Cid. Han estat casats durant 11 anys, però sembla que ara l'amor entre ells s'ha acabat.

El presentador de Mediaset va ser capturat pels fotògrafs quan es disposava a entrar a un cotxe. Estava capcot, amb el rostre seriós i sense gaires ganes de parlar. Semblava més trist del que és habitual.

Tot sembla que li estarà costant molt superar la ruptura. Feia uns quants mesos que estaven en crisi, però no va ser fins fa un parell de setmanes quan es va publicar la notícia. El novembre passat, tant ell com Almudena Cid havien decidit seguir les seves vides per separat.

Christian Gálvez entrant a un cotxe
Christian Gálvez, amb la cara seriosa després de trencar amb Almudena Cid. | GTRES

De moment, cap dels dos ha volgut donar explicacions. Continuen molt centrats en les seves facetes professionals. Només ell ha volgut compartir amb els seus seguidors d'Instagram un missatge de tranquil·litat.

Reconeixia que no passava pel seu millor moment, però estava segur que sortiria reforçat d'aquesta petita crisi. Agraïa les mostres de suport que havia rebut últimament.

«Estic molt agraït per tot el que hem viscut i après fins ara. A poc a poc, s'instal·larà en mi la il·lusió per tot el que queda per viure i aprendre», assenyalava al seu missatge. Donava les «gràcies a tots per l'afecte i el respecte mostrat aquests dies».

Cap dels dos protagonistes ha revelat els motius de la ruptura. Sembla la relació s'havia desgastat, sobretot per la monotonia i les vides tan diferents que portaven. Tots dos havien decidit centrar-se en les seves carreres professionals descurant d'alguna manera la part més personal.

També hi havia una altra raó que els va poder passar factura: els desitjos de Christian Gálvez per ser pare. Sempre va rebre una resposta negativa per part d'Almudena, com recullen diversos mitjans.

Per ella, era molt incòmode parlar d'aquest tema. No s'havien plantejat mai la possibilitat d'ampliar la família, i menys en aquests moments. Volia continuar creixent amb els seus projectes laborals i actualment ser mare no encaixava en els seus plans.

Christian Gálvez marxant al cotxe
Christian Gálvez marxant al cotxe. | GTRES

Durant molts anys, Cid es va dedicar en cos i ànima al seu esport, sense que la maternitat fos una prioritat. Un cop apartada de la primera línia de la gimnàstica va anar trobant nous camins professionals, que també li exigien molt de temps i dedicació. Mai no trobava temps per a ella i la seva parella.

Tot això els va anar provocant un important deteriorament. La situació va arribar a ser insostenible i entenien que el millor era seguir les seves vides de manera independent.

Christian Gálvez vol refer la seva vida sense Almudena

Christian Gálvez continua molt centrat en la seva carrera televisiva. És una de les cares més reconegudes de Mediaset i sempre ha estat molt hermètic amb la seva vida privada i ho continuarà sent.

Durant les darreres setmanes, l'han vinculat amb algunes dones, entre elles Alba Carrillo. És possible que sigui una filtració interessada per part de la col·laboradora. 

Almudena Cid i Christian Gálvez abraçant-se amb molt d'afecte
Christian Gálvez i Almudena Cid s'han proposat girar full a les seves vides. | Instagram

No hi ha hagut imatges ni testimonis d'aquesta trobada possible. Però és evident que en la separació d'aquesta parella no hi ha hagut terceres persones. Sempre han intentat ser molt honestos l'un amb l'altre.

Christian Gálvez, que aquest any en farà 42, no perd l'esperança de ser pare. Mentrestant, Almudena Cid confia a seguir amb la seva carrera d'actriu al teatre, a més de fer-se un lloc a la televisió.