Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores

L'espectacular casa de Marta Riesco i Antonio David Flores a Madrid: Les fotos

Marta Riesco reconeix que fa temps que viu amb Antonio David Flores

Marta Riesco, reportera de Telecinco, s'ha convertit en una de les cares més cotitzades des que va confirmar la seva relació amb Antonio David Flores.

Treballa en diversos programes de la cadena i fa més d'una dècada que exerceix de periodista, per això es poden permetre certs capricis. Segons ha sortit publicat, fa uns mesos es va comprar un habitatge al nord de Madrid.

Marta li ha demanat ajuda a Antonio Rossi, un dels seus companys a El programa de Ana Rosa, per explicar la seva versió sense sortir-ne perjudicada. No vol convertir-se en un personatge més de la crònica social, motiu pel qual té tanta por de trencar el silenci. Tot i això, entén que calia donar certes explicacions, així que ha fet servir Antonio com a portaveu.

Imatge del pati de la casa d'Antonio David Flores i Marta Riesco
Marta Riesco viu en un pis amb terrassa | Xarxes Socials

Marta Riesco assumeix que la seva relació amb Antonio David l'ha situat al centre de mira, però tal com ella reconeix «està enamorada». Al seu moment va emetre un comunicat perquè cap periodista pogués parlar de la seva vida sentimental, però ja no pot fer res per evitar-ho. Podria guanyar diners asseient-se en un plató, però ni tan sols ha volgut donar la cara a El programa de Ana Rosa, espai on treballa.

La parella d'Antonio David té molt clar quins seran els seus passos a seguir i no estaran relacionats amb la seva vida privada. Pretén continuar exercint de periodista a Telecinco, professió que li ha permès comprar una casa a Madrid. El domicili està dins d'una urbanització força luxosa i té totes les comoditats que una parella pugui desitjar.

Els col·laboradors de Sálvame, experts en crònica social, pensen que l'exmarit de Rocío Carrasco hauria de donar la cara per la nova parella. Riesco li ha obert les portes de casa seva i s'ha jugat una cosa molt important a la seva trajectòria professional: la credibilitat. Es mereix que Flores concedeixi una petita entrevista per aclarir què hi ha de cert en els darrers rumors que estan circulant.

Imatge del menjador de la casa d'Antonio David Flores i Marta Riesco
Antonio David Flores i Marta Riesco fa temps que viuen junts | Xarxes Socials

Marta Riesco va fer un pas important després de conèixer Antonio David

La Marta fa una dècada que treballa als mitjans de comunicació i és una periodista de primera categoria. Ha treballat al costat de professionals tan importants com Ana Rosa Quintana o Sonsoles Ónega, que reconeixen que la jove té molt de talent. Fins fa poc temps vivia amb els pares, però després de conèixer Antonio David va invertir els seus estalvis en un domicili.

Riesco es va comprar un pis just quan es va començar a interessar per l'exmarit de Rocío Carrasco, un domicili que crida molt l'atenció. La periodista n'ha publicat diverses fotografies a les xarxes socials i la veritat és que no li falta cap detall. Té un ampli saló decorat en tons blancs, un dormitori força còmode i una terrassa estupenda.

La reportera d'El programa de Ana Rosa sempre ha estat pendent dels problemes d'Antonio David Flores. Sabia que aquest viatjava a Madrid amb freqüència i es quedava al domicili del seu advocat Iván Hernández, així que li va oferir casa seva. Segons explica, encara no s'ha mudat de manera definitiva, però sempre que és a la capital pernocta allà.

Imatge del dormitoride la casa d'Antonio David Flores i Marta Riesco
Marta Riesco vivia amb els seus pares | Xarxes Socials

Marta Riesco és acusada de pactar les fotografies

Marta s'ha convertit en una estrella i alguns col·laboradors de Telecinco asseguren que està encantada amb la situació que viu. L'acusen d'estar darrere de les imatges que ha publicat la revista Lecturas d'Antonio David sortint de casa seva. No obstant això, ningú ha aportat cap prova i el comportament de Riesco està sent força discret.

El periodista Antonio Montero, paparazzi i expert de la premsa del cor, assegura que les fotografies que han sortit publicades estan fetes per un professional. No gosa dir si és un pacte o no, però ha localitzat l'autor del material. No vol donar el seu nom per respectar la seva intimitat, encara que potser tard o d'hora acabi sortint a la llum.