Primer pla princesa Elionor.

La princesa Elionor ha de posar pau entre les seves cosines abans que sigui massa tard

Elionor, preocupada per la guerra entre les seves cosines més polèmiques

La princesa Elionor està molt preocupada després de veure l'atac de Carla Vigo a Victòria Frederica a les seves xarxes socials. I és que la guerra dels últims temps entre les seves dues cosines no sembla tenir fi.

La filla del rei Flip i Letícia ja no sap què fer. I és que la primera, encara que vol ser coneguda com a actriu, fins ara tots la coneixem per ser la neboda de la reina Letícia, encara que la jove no ho acaba d'assumir.

En les últimes hores, la filla d'Érika Ortiz ha malparlat contra la germana de Froilà, i no pot entendre que no se la critiqui com molts fan amb ella. I és que Carla Vigo es queixa que no només es fiquen amb la seva persona sinó amb tot el que fa el seu xicot Álvaro.

Carla Vigo
Carla Vigo ha esclatat a xarxes socials contra la seva cosina Victòria Frederica | Europa Press

La princesa Elionor assisteix a l'atac enfurismat de la cosina més polèmica

El que ha fet Carla és no callar i treure tota la ira per la seva boca, atacant durament la filla de la Infanta Elena. «Estava mirant notícies, perquè de tant en tant m'agrada saber quina mena de notícies hi ha sobre mi, que per sort cada vegada hi ha més sobre la meva feina, i m'he trobat amb una força curiosa en què se'm qüestiona per ajuntar-me amb Amor Romeira», comença.

«Perquè a mi se m'ha criticat i a ella se l'ha insultat. Però a Victòria Frederica, quan es va ajuntar amb Omar Montes, no se li va dir res. És més, fins i tot se l'aplaudia», prossegueix la cosina de la princesa Elionor.

«I he arribat a la conclusió que si jo fos la que s'ajuntés amb Omar i Victòria amb Amor seria igual. Perquè el problema no és que algú 'X' de la família s'ajunti amb gent que va a 'realities', el problema és que ho faci jo. I sincerament no entenc per què, no té cap sentit, hi ha coses que no entenc. Viure i deixar viure», sentència Carla.

El que més trasbalsa Carla Vigo de Victòria Frederica

Una cosa que no pot suportar la cosina de la princesa Elionor és que comparin la seva parella Álvaro, i Jorge Bárcenas, el de Victòria Frederica. «És que se'm critica amb tot, per exemple, a Álvaro la gent en diu 'interessat' perquè sí, però a Jorge no li diuen res. Algú em podria explicar per què? Perquè de veritat que no ho entenc», explica.

«És que tu caus malament», li respon un dels seus 'haters', replicant-li Vigo així: «I quin és el motiu? Perquè no té sentit. Fins i tot responc amb educació a gent com tu que em diu coses sense sentit».

Fotomuntatge de Victòria Frederica i Carla Vigo
Carla Vigo i Victòria Frederica portarien temps enfrontades | Catalunya Diari

A més, un altre dels seus seguidors peculiars dona la clau de tot: «Potser perquè tu ets la neboda conflictiva de la reina». Carla al·lucinava amb el comentari amb un «a aquest punt volia arribar».

«Conflictiva perquè visc com qualsevol altra persona corrent, perquè tinc el meu propi criteri o perquè soc sensible a un altre tipus de coses? És que no entenc quin és el problema, el classisme», sentència.

Des que va fer els 18 anys, Carla Vigo va fer el salt a la premsa i no ha deixat de donar titulars polèmics. Quelcom normal, ja que és la filla d'Érika Ortiz, la germana de Letícia que va decidir treure's del mig quan ella era molt petita.

Encara que a la jove li agradaria passar desapercebuda, és famosa des de fa anys i és una cosa que portarà tota la vida amb ella.