Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Olga Moreno

La gran mentida que marca el final d'Olga Moreno i Antonio David

L'exguàrdia civil ha confirmat la seva relació amb Marta Riesco

Antonio David Flores torna a estar de màxima actualitat a Telecinco, i novament és per un tema relacionat amb la seva vida amorosa. Concretament, des que l'exguàrdia civil hagi confirmat el seu romanç amb Marta Riesco.

Tot i que es tractava d'un fet que es rumorejava des de feia mesos, encara que tant la periodista com ell ho neguessin, no ha estat fins ara quan s'ha confirmat la seva relació. I tot ha estat gràcies a unes imatges publicades en exclusiva per la revista 'Lecturas'.

Aquesta, sens dubte, s'ha convertit en la bomba de la setmana i ha deixat tothom sense paraules, inclosa Rocío Flores perquè, recordem, la filla d'Antonio David és companya de Riesco a 'El Programa de Ana Rosa'. Tanmateix, la reportera confirmava el que ja era un secret de domini públic, una evidència que era impossible negar després de veure les imatges.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco hauria traït Antonio David | Catalunya Diari

No obstant això, a l'hora de contactar amb Ro Flores, ella assegurava que no hi tenia res a dir i que no sabia ni tan sols com es trobava davant d'aquesta impactant notícia.

Mentrestant, Olga Moreno s'ha deixat veure força abatuda i amb gest seriós, i l'únic que ha fet és acostar-se a la seva botiga per tancar-la per motius de salut, potser relacionats amb la Covid.

Com és habitual en ella des de fa temps, s'ha negat a fer qualsevol declaració sobre això, encara que molts especulen que pogués estar esperant la confirmació del divorci per finalment parlar i dir el que sent referent a aquest tema.

Un secret de domini públic que marca el final del matrimoni d'Olga Moreno i Antonio David

L'anunci del divorci d'Antonio David i Olga també ens prenia per sorpresa durant aquest estiu. Després que Olga tornés de 'Supervivientes' i es proclamés com a guanyadora absoluta, la relació de la parella semblava anar en un declivi constant.

Encara que molts asseguren que aquests problemes venien des de temps enrere, i que l'emissió de la docu-sèrie de Rocío Carrasco només va ser la gota que va fer vessar el got. Finalment, posaven punt final a un matrimoni de més de vint anys, havent-hi format una preciosa família amb Rocío i David Flores, fills de Carrasco i l'exguàrdia civil, i Lola, la filla que té en comú la parella.

El més curiós és que fins ara, fins i tot Rocío Flores defensava la possibilitat d'una reconciliació entre el seu pare i l'Olga. No obstant això, les recents imatges llencen a terra qualsevol possibilitat. Ara, la dissenyadora s'ha centrat completament en la cura dels seus fills, sobretot de David, que s'hi ha refugiat en aquests moments tan complicats.

Fotomuntatge dels rostres de Marta Riesco i Olga Moreno
Marta Riesco i Olga Moreno | Catalunya Diari

D'altra banda, Olga també s'ha reunit amb Rocío, ja que se les ha vist esmorzant juntes i després s'han dirigit al domicili familiar on han estat durant diverses hores.

Així tot, del que no hi ha dubte, és que Antonio David torna a estar al punt de mira i ja molts comencen a fer apostes sobre quan serà el moment de glòria en què Olga s'animi a parlar. Repetirà el mateix patró que Rocío Carrasco? S'uniran contra un front comú? Moltes incògnites que a poc a poc s'aniran resolent.