Fotomuntatge dels rostres de Marta Riesco i Olga Moreno

Les paraules lletges de Marta Riesco sobre Olga Moreno que ara han sortit a la llum

Un col·laborador de Telecinco revela com de cruel va ser Marta Riesco amb Olga Moreno

 Ahir, dimecres 12 de gener, ens despertàvem amb una portada de 'Lecturas' que va fer parlar molt durant tot el dia. I és que la primera pàgina d'aquesta revista afirmava que Antonio David Flores i Marta Riesco viuen junts.

A més, 'Lecturas' va publicar unes fotos que demostrarien que fa temps que viuen sota el mateix sostre. Aquesta notícia arriba tres mesos després que sortís publicat que l'exguàrdia civil i Olga Moreno s'havien separat després de vint anys de matrimoni.

Marta Riesco somrient i posant a càmera
Marta Riesco confirma que viu amb Antonio David Flores | Cedida

Alhora, ahir al matí era la mateixa Marta Riesco qui confirmava que la relació amb Antonio David és una realitat, així com el que es va publicar. Tot el que s'ha dit sobre ells i les crítiques que s'han abocat cap al pare de Rocío Flores no han fet més que consolidar la relació.

Marta Riesco i Antonio David Flores viuen junts

«No negaran l'evidència, estan junts. Ell passa temps a casa d'ella. Ella és una senyora soltera i ell és un senyor separat. No he aprofundit més en aquesta història», va dir Antonio Rossi ahir mateix a 'El programa de Ana Rosa'.

Alessandro Lequio també va dir que havia parlat amb Marta Riesco. Després de la notícia bomba, que afirmava que Antonio David i ella viuen junts, molts col·laboradors del programa matinal van donar la seva opinió.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco i Antonio David Flores viuen junts | La Noticia Digital

La notícia d'una possible relació entre Marta i Antonio David ja va sortir a la llum fa uns mesos. Alhora, es deia que ella podria haver estat la raó de la ruptura entre l'excol·laborador de Telecinco i Olga Moreno. Així, Bibiana Fernández va ser una de les primeres persones a opinar, i va afirmar que «cadascú s'enamora de qui li dona la gana».

Per la seva banda, Joaquín Prat també va reaccionar al comunicat que la reportera va fer al seu moment. «No ho desmenteix. Veig una noia que fa anys que treballa en aquest programa de manera exemplar. Com tothom, té una vida privada de la qual no ha volgut parlar».

«Marta Riesco em va parlar d'Olga Moreno amb una crueltat extrema»

Alessandro Lequio no es va sorprendre de la notícia, «per més que ens ho hagi estat negant». I aleshores va començar a explicar l'experiència que havia tingut amb la periodista.

«A finals d'octubre, em va estar negant rotundament que tingués cap història amb Antonio David. I, sense treure cap a res, em va parlar d'Olga Moreno amb una crueltat extrema». El tertulià apunta que aquesta manera de parlar d'ella va ser com «la crueltat dels amants».

«A partir d'aquell moment, m'ho creia tot», va afegir el col·laborador. D'altra banda, Isa Pantoja no podia ser menys i també va comentar la notícia de la setmana. «Aquestes fotografies demostren que viuen junts, i tenen dret a fer el que vulguin amb la seva vida».

Una altra col·laboradora que va voler opinar sobre aquest tema és Patricia Pardo. La substituta d'Ana Rosa Quintana no s'esperava aquesta notícia. Això sí, tant ella com Ana Terradillos veien bé la decisió de Marta Riesco i la relació que suposadament té amb Antonio David Flores.

«He de confessar que m'ha impactat bastant, aquesta portada. Però l'Ana Terradillos i jo sempre hem defensat l'amor i ho seguirem fent», va apuntar.

«Que siguin feliços i que visquin l'amor. Cal viure'l i sentir-lo». va sentenciar Ana.