Foto de la parella

'Sálvame' obligat a pagar molts diners a Jesulín i Campanario

El torero i la seva dona han guanyat la partida al programa de Belén Esteban

María José Campanario i Jesulín de Ubrique s'han pres la més dolça de les revenges contra 'Sálvame' després d'anys aguantant els atacs del programa. Així és, ja que 'Mediaset' està obligat a pagar-li a la parella uns 180.000 euros.

I és que recordem que el torero i la seva dona decidien denunciar al grup audiovisual per la seva intromissió il·legítima en el dret a l'honor i a la intimitat en diversos programes de Telecinco, emesos el gener del 2019.

Llavors, s'hi parlava d'una suposada ruptura de la parella i fins i tot d'una presumpta infidelitat de Jesulín amb una o dues presentadores de la mateixa cadena de televisió.

Jesulín de Ubrique i María José Campanario
María José Campanario surt al carrer acompanyat del seu marit, el torero Jesulín de Ubrique| GTRES

D'aquesta manera, se sol·licitaven 500.000 euros en concepte d'indemnització, i obligaven 'Mediaset' a un doble pagament: «5.000 euros a cada demandat per invasió de la seva intimitat personal i familiar, i 185.000 més pel contingut emès en altres espais com a 'Viva la vida'».

Sobretot, perquè la informació es repetia ni més ni menys que en deu programes diferents, durant sis dies i en diferents franges horàries. Així doncs, «no es tracta merament d'una indemnització simbòlica». I a més a més, sense comptar amb altres judicis legals que Campanario ja ha tingut amb 'Mediaset' en el passat.

Fotomuntatge de les cares de Jesulín de Ubrique i Belén Esteban
Jesulín de Ubrique i Belén Esteban | Catalunya Diari

Uns plets pels quals ja l'havien arribat a indemnitzar amb xifres entre 2.000 i 8.000 euros, respectivament. D'altra banda, «s'obliga 'Mediaset' a retirar tots els vídeos denunciats, que encara es podien veure a través de la plataforma en línia de 'Mitele'».

D'aquesta manera, Jesulín i Campanario fan referència a «un menyspreu absolut cap a la realitat i la veritat, no només la veracitat». Sobretot quan s'han fet servir imatges del torero «per generar l'expectació a l'audiència (clarament infundada)».

A més, acusen 'Sálvame' de fer servir «unes tècniques d'informació o d'expressió que són habituals al medi, i al gènere que ens ocupa. S'acarnissa i s'especula, tot amb la intenció de generar expectació a l'audiència».

Així, denuncien que «lluny d'acreditar la veracitat de la informació, més aviat va accentuar-ne l'absència absoluta. La falta de diligència dels responsables de l'emissió de les 'notícies' per contrastar-les va ser clamorosa».

Jesulín i María José Campanario travessen el seu millor moment personal

La veritat és que actualment l'odontòloga i el seu marit travessen un gran moment personal, ja que esperen el seu tercer fill en comú.

«Qui em diria que tornaria a ser pare, amb la meva Andrea, de 22 anys; la meva Julia, de 18, i el meu noi, de 14... I jo, amb 48 que compleixo el proper 9 de gener. Per això no et prepara ningú!», comentava Jesulín.

Un embaràs que els enxampava per sorpresa, però que té molt il·lusionada a tota la família. A més, els problemes que ha tingut la seva filla Julia amb la seva exparella, Brayan Mejía, semblen haver-se solucionat. I és que arribava fins i tot a demanar una ordre d'allunyament, però tot indica que les aigües s'han calmat força.

Fotografia familiar de Jesulín de Ubrique amb María José Campanario i els seus fills Júlia i Jesús.
Jesulín de Ubrique amb la seva família | GTRES

De moment, Campanario ja ha pres decisions enfocades a cuidar-se pel benestar del nadó. «Deixaré la feina un temps perquè tinc coses més importants per pensar», anunciava la dona de Jesulín.

Així mateix, la futura mare confessava estar molt il·lusionada i haver començat ja amb els preparatius per al seu fill. «Avui mateix he estat mirant on tenia guardades les coses dels seus germans, el bressol i aquestes coses, i ja me'n vaig fent a la idea», reconeixia l'odontòloga a la seva exclusiva.

«Hi ha coses que no vaig voler regalar perquè em semblava un tema molt sentimental, records molt bonics...», explicava sobre això. «Ara deixen de ser records i tornen a ser la nostra vida», matisava.

Mentre que per part seva, Jesulín insisteix que «no l'espanta tornar a ser pare, i que aquest nadó arriba en un gran moment perquè té un ritme de vida més tranquil».