Muntatge fotogràfic de Fidel Albiac i la seva dona Rocío Carrasco

Fidel Albiac llança un avís inesperat a Rocío Flores

El marit de Rocío Carrasco voldria silenciar la jove tertuliana

Fa temps que Rocío Flores no té relació amb la seva mare. No obstant això, els motius que les van portar a aquest distanciament segueixen sent objecte de debat.

Per començar, Carrasco va explicar a la seva docusèrie la brutal pallissa que la seva filla li havia propinat amb tan sols quinze anys.

Mentrestant, la jove es nega a parlar del tema i mostra una faceta molt diferent. La d'una nena que ha hagut d'aprendre a viure sense l'afecte de la seva mare.

Una mare a qui acusa d'haver permès que programes com 'Sálvame' carreguin contra ella i l'assetgin de manera constant.

«Em fa pena que permeti que els seus companys de 'Sálvame' parlin de mi com parlen. Em sorprèn que la meva mare ho permeti», es lamentava públicament.

Primer pla de Fidel Albiac tocant-se la barbeta
Fidel Albiac, el marit de Rocío Carrasco | GTRES

Rocío Flores feia referència als atacs que ha estat rebent per part de col·laboradors com Kiko Hernández.

«Soc una persona que intenta avançar a la vida. M'encantaria que les coses milloressin, i veig aquest tipus de reaccions i em quedo petrificada», explicava Ro.

«La respecto i l'estimo igual, perquè és la meva mare. M'ha parit, i em dol que faci això».

Tot i que, això sí, la noia deixava molt clar que no pensava «venir cada dia plorant, i més quan veig que s'estan fent les coses d'aquesta manera».

"«l dia que ella vulgui, aquí estic. No me n'aniré mai, perquè és la meva mare. Tot i que no estic d'acord amb el que s'està fent i permetent», tancava.

Fotomuntatge de Rocío i Antonio David Flores
Rocío i Antonio David Flores | La Noticia Digital

Després d'aquestes declaracions, sembla que Rocío Carrasco ha reaccionat. Pel que es veu, el seu entorn ha decidit donar un toc d'atenció a la jove perquè guardi silenci.

Sobretot, perquè la neta de la Jurado s'ha crescut massa i amenaça d'enfonsar 'Sálvame'. A més, ha tingut discussions molt fortes amb col·laboradores com María Patiño o Carlota Corredera.

L'amenaça velada de Carlota Corredera a Rocío Flores

Així doncs, assenyalen Rocío com la mà dreta del seu pare, Antonio David, que la segueix manipulant amb la intenció de fer mal a Carrasco.

Carlota Corredera, gran defensora de Rociíto, va carregar amb duresa tant contra la jove tertuliana i contra la seva tieta, Gloria Camila Ortega.

«Rocío, no has fet seure a la banqueta a ningú de La Fàbrica de la Tele. La teva denúncia ha estat arxivada. Ho has recorregut, però cal dir la veritat a l'audiència. Està arxivada», li recordava.

«Posa les demandes que creguis oportunes, però no diguis que has fet seure la cúpula d'aquesta productora a la banqueta, perquè no és cert. Entrem en aquesta dinàmica de donar veracitat a coses que són falses, i aquesta distorsió ens esquitxa a tothom», li advertia.

Unes paraules que amaguen una amenaça a Flores perquè deixi d'embrutar la imatge de 'Sálvame'.

De fet, el programa de les tardes de Telecinco està disposat a treure a la llum la trucada telefònica del dia que es va estrenar la docusèrie. Una trucada que no la deixaria en bon lloc i en què quedaria retratada la seva personalitat.

El cas és que un dia, la jove estava molt alterada i disposada a tot per evitar el desastre, així que va trucar a 'Sálvame'. «El dia que es va estrenar la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', Jorge Javier Vázquez presentava el programa i Alberto Díaz el dirigia», va revelar Corredera.

«L'Alberto va rebre en directe una trucada de Rocío Flores. Vaja, no sé si l'Alberto se n'haurà penedit, de no donar pas a aquesta trucada, però a nosaltres la Rocío ens acusa que aquell dia no la vam cuidar, i jo crec que se la va protegir molt».

«Perquè t'asseguro que el discurs que li va fer per telèfon exigint-li de males maneres que volia entrar en directe...», insinuava.

«De moment, només diré que no es creia absolutament res del que estava explicant la seva mare. I que no tenia cap sentiment cap a les paraules que estava dient».