Fotomuntatge d'Olga Moreno i Antonio David Flores

La reacció d'Olga Moreno a la foto d'Antonio David i la seva nova parella

Olga Moreno s'ha guanyat la confiança de rostres importants de Telecinco

Olga Moreno, empresària de professió, s'ha convertit en la dona més perseguida del moment perquè té la resposta que tothom busca.

I és que una coneguda publicació ha tret a la llum una informació que ha situat al seu exmarit, Antonio David Flores, al punt de mira. En concret, aquesta és que l'antic col·laborador de Telecinco ha començat una nova vida al costat de Marta Riesco, la seva suposada amant.

Olga Moreno, segons fonts properes, va participar a 'Supervivientes 2021' perquè necessitava solucionar certs problemes financers. No obstant això, mai s'ha sentit còmoda amb la seva popularitat, sent aquest el motiu pel qual ha desaparegut dels mitjans de comunicació. I encara que ha rebut ofertes interessants, en cap moment ha pensat a trencar el seu silenci.

David Flores té una relació molt especial amb les germanes, Rocío i Lola
Olga Moreno ha intentat no tenir problemes amb Antonio David Flores | Cedida

Ara, Olga ha esdevingut protagonista involuntària d'un escàndol que ha causat una repercussió sense precedents. Seguint la informació de la revista 'Lecturas', es quedarà a càrrec de David Flores Carrasco perquè Antonio David ha marxat del domicili conjugal, ja que s'ha mudat al domicili de Marta Riesco situat al nord de Madrid.

Marta treballa de reportera a 'El programa de Ana Rosa', i els seus companys no han trigat a posicionar-se a favor seu. La jove no vol estar al centre de la notícia, sinó que simplement pretén continuar amb la seva vida. Però això sembla impossible, ja que hi ha molta gent que l'acusa de ficar-se dins del matrimoni d'Antonio David Flores i Olga, encara que no hi ha cap prova.

Marta Riesco somrient i posant a càmera
Marta Riesco ha començat una nova vida amb Antonio David  | Cedida

El periodista Antonio Rossi, company de Riesco a 'El programa de Ana Rosa', pensa que entre Marta Riesco i Antonio David sempre hi va haver alguna cosa. «Una història no es construeix un dia per l'altre, jo crec que entre ells hi havia una atracció i els rumors no els van importar», explica. L'únic que és clar és que la guanyadora de 'Supervivientes' s'ha d'enfrontar a un gran problema.

Olga Moreno envia un missatge important

Per la seva banda, Olga prefereix no parlar amb la premsa per explicar com se sent després de veure les darreres fotografies d'Antonio David Flores. Aquest material gràfic demostra que manté una relació especial amb Marta Riesco, la reportera que presumptament va ser la seva amant. Tanmateix, Moreno ha fet servir les seves xarxes socials per enviar un missatge que dona resposta a totes les preguntes.

«La vida és un llibre: hi ha capítols tristos, feliços, avorrits i plens d’emoció. Però si mai passes de pàgina, mai no saps què et presentarà el capítol següent», escriu l'empresària al seu compte d'Instagram. Joaquín Prat, presentador d''El programa de Ana Rosa', ha opinat sobre l'estratègia que està seguint l'ex de Flores.

Així, Prat vol deixar clar que Moreno es podria haver assegut en una infinitat de platós de televisió, però ha preferit ser discreta. «Ha estat una dona que s'ha mantingut al marge i ha pogut treure un rèdit econòmic important, el seu comportament és exquisit», opina el comunicador. Alhora, l'entorn d'Olga està preocupat perquè la situació podria ser extrema.

Olga Moreno derrota Antonio David Flores

Olga ha assegurat en el seu cercle més íntim que la seva separació amb Antonio David, pare de la seva filla Lola Flores, ha sigut força cordial. Garanteix que entre ells no hi ha cap problema, però aquesta afirmació és difícil de creure. I és que l'antic col·laborador de Telecinco està fent una sèrie de passos força polèmics i ha situat Moreno al punt de mira.

D'altra banda, els espectadors de Telecinco, igual que moltes cares importants de la cadena, s'han posicionat a favor de Moreno. De fet, un dels que n'ha parlat bé ha estat Joaquín Prat, que curiosament és company de Marta Riesco. Així mateix, els col·laboradors del programa d'Ana Rosa Quintana volen deixar clar que la reportera no és responsable de res del qual ha passat.