Primer pla de Marta Riesco somrient

Els companys de Marta Riesco a Telecinco confirmen els impactants rumors

Patricia Pardo i Ana Terradillos no han negat la notícia 'bomba' de Marta Riesco

Marta Riesco és avui la gran protagonista de la premsa rosa. El motiu és que s'ha publicat que està vivint amb Antonio David Flores. És més, aquesta informació es recolza amb imatges que deixen clara la convivència de tots dos a Madrid.

La notícia, per tant, confirma la separació definitiva d'Antonio David Flores. I, alhora, també deixa de manifest que eren certs els rumors que fa temps indicaven que la jove i ell estaven junts.

Ella treballa a El programa de AR i els seus companys no han pogut desmentir l'exclusiva d'aquest matí. Fins i tot, a la seva manera, l'han animada a gaudir de la relació.

Marta Riesco rep el suport dels seus amics

Com no podia ser d'altra manera, el matinal de Telecinco ha començat traient a col·lació la notícia de la seva reportera. És així com ella ha rebut el suport de tot l'equip, que han confirmat indirectament la informació.

Patricia Pardo ha estat la primera a fer-ho dient: «És la portada del dia: Antonio David Flores i Marta Riesco viuen junts. La revista Lecturas publica aquesta notícia i, a més, les fotos que ho demostren. Avui, al nostre club social, parlarem llargament aquest tema i escoltaran la versió de la nostra companya».

«A més, serem a Màlaga per buscar la primera reacció a aquesta bomba informativa».

Tot seguit, la presentadora ha donat la seva opinió sobre la portada esmentada. Ho ha fet exposant: «He de confessar que ha estat força impactant veure la revista aquest matí. Però també els dic, Terradillos i jo sempre hem apostat i defensat l'amor i ho seguirem fent».

Per al·lusions, la citada Ana Terradillos ha pres la paraula per, de manera indirecta, donar l'enhorabona a Riesco i confirmar-ne la relació. Ha dit exactament: «De tota la vida del Senyor he apostat i defensat l'amor. Que gaudeixin, que siguin feliços i que mengin perdius».

Ana Terradillos
Ana Terradillos ha parlat de la relació de Marta Riesco | Mediaset

Després, no ha dubtat a manifestar: «Que visqui l'amor! Cal sentir-ho i viure'l. Sens dubte ha estat una portada més impactant que la de Djokovic».

Elles dues no han estat les úniques que han celebrat la relació ara destapada. També ho ha fet Eduardo Inda dient: «Crec en l'amor i el d'Antonio David més».

L'exclusiva confirma el secret a veus d'Antonio David Flores

Amb la publicació de Lecturas i les paraules dels integrants del programa es desvela, per fi i amb proves, el que era un secret de domini públic. Sí, que la Marta i el pare de Rocío Flores estan junts.

El romanç va sortir a la llum quan se'n va conèixer la ruptura amb Olga Moreno. I és que molts mitjans van apuntar que la relació amb la periodista havia portat a la seva separació. Tot i això, cap dels dos van voler confirmar o desmentir la notícia.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco i Antonio David Flores no podran amagar el seu amor | La Noticia Digital

Això sí, Riesco va fer un comunicat demanant que respectessin la seva vida privada. El malagueny, mentrestant, va escometre una improvisada roda de premsa al mig del carrer indicant que tot era mentida. Fins i tot afirmant que s'estava atacant i posant en dubte la jove sense motiu.

És clar que allò que es deia era veritat i ara s'ha demostrat. Caldrà esperar per veure les reaccions dels protagonistes, que tindran lloc les properes hores. Però també interessa conèixer l'opinió de la dona encara d'ell o la de la filla d'aquest, que és amiga de la Marta.

S'acosta un 'serial'.