Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Bustamante

David Bustamante confessa que no és amic de la seva filla Daniella

La jove de tretze anys és el gran orgull dels pares

Daniella Bustamante ha esdevingut el gran orgull dels seus pares. Així, tant David com Paula Echevarría no donen crèdit en veure com ha crescut la seva petita.

I si bé fa poc era l'actriu la que se sorprenia amb el dràstic canvi que havia donat la seva nena als tretze anys, ara li ha tocat el pare.

«La seva primera Cavalcada...», començava escrivint. «Si, ell flipava amb els llums i aquestes coses, però els que realment vam gaudir vam ser el seu pare, la seva germana i jo...»

«Fa 2 anys, a l'última cavalcada que vaig anar amb Daniella, tenia nostàlgia perquè tenia la sensació que això d'anar a veure la cavalcada amb aquella il·lusió se m'acabava...», comentava emocionada Echevarría el dia de Reis.

Fotomuntatge de David Bustamante i Paula Echevarría
David Bustamante i Paula Echevarría | La Noticia Digital

«Però ara, gràcies a ell, tornem a la casella de sortida. I ara Dani gaudint des del meu costat, sent el meu còmplice... Quina meravella!», deia sobre l'arribada del petit Miki, amb qui està revivint aquesta etapa tan bonica.

La Paula també parlava sobre la personalitat de la Daniella, que no té res a veure amb la seva.

«El pare i jo riem perquè diem: 'A qui haurà sortit amb l'afany de protagonisme que té'. El té cinquanta cinquanta, per tot arreu. Fora de casa no li agrada tant cridar l'atenció».

«Jo crec que per molt que els pares fem en aquest sentit, si a la nena li va la marxa i li agrada aquest món el traurà», assumia fa un temps.

David Bustamante s'emporta un gran desengany amb la seva filla

D'altra banda, David Bustamante travessa un dels seus millors moments tant personalment com professionalment.

El cantant manté una relació molt estable amb la ballarina Yana Olina, de la qual no pot estar més enamorat.

I també compta amb un gran nombre de projectes que el mantenen al punt de mira.

«M'encanta aprendre, envoltar-me de gent que sap. Quan emprenc un repte nou m'agrada fer-ho el millor possible. Intento posar molt afecte i amor en tot el que faig», reconeix en una entrevista recent.

David Bustamante amb cara seriosa
David Bustamante s'emporta un gran desengany amb la seva filla | GTRES

«He viscut en una família de molta abraçada, molt petó, molta pell, de molta veritat, i això ha forjat la meva personalitat».

A més, Bustamante gaudeix molt amb la seva faceta de pare, però tampoc no li fa por marcar-li a la seva filla els límits necessaris.

«Soc el pare, no soc amic de la meva filla. Això no vol dir que hagi de ser estricte, soc educador. Això significa amor absolut», explica.

No hi ha dubte que als seus 13 anys, Daniella és l'ullet dret dels seus pares i a ells els cau la bava en veure com ha crescut molt.

«On és la meva nena? Aquesta noia és molt gran! Alguna cosa a dir?», li preguntava Paula Echevarría a la seva ex aquest Nadal.

Tot i això, no treu que vulgui compartir la mateixa professió que els seus famosos pares. Així, Bustamante ha compartit una divertida anècdota que deixa clar que la música no s'acaba de ser l'assignatura favorita de la seva filla.

Fotomuntatge de David Bustamante i Yana Olina
David Bustamante i Yana Olina | La Noticia Digital

El cantant presumeix de les bones notes que treu Daniella al col·legi, encara que hi ha una matèria en què fluixeja una mica més.

«No passa res perquè la resta són tot excel·lents, però que la propera vegada l'ajudava jo a posar notes al pentagrama», ha assenyalat amb humor.

«És una adolescent, té 13 anys i és una cosa molt dura. Però tinc sort perquè és una nena molt bona», reconeixia.

«M'és igual el que vulgui ser a la vida, però que sigui bona gent i que deixi bon sabor en les persones que es vagi creuant al llarg de la vida».