Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores molt maquillada

La mentida de Rocío Flores sobre Olga Moreno que ara la deixa en evidència

Pot ser que Rocío Flores hagi passat les festes nadalenques amb Olga Moreno?

Rocío Flores torna a la televisió després del Nadal més dur de la seva vida. Amb la recent separació d'Antonio David i Olga Moreno, la jove ha volgut explicar a 'El programa de AR' com ha viscut aquestes dates tan assenyalades.

Davant les crítiques a Olga i Antonio David aquests últims dies, ella ha decidit no pronunciar-se. «Si ells mateixos no volen que se'n parli, jo no hi puc fer res», ha assegurat al plató de Telecinco.

Rocío Flores
Primer pla de Rocío Flores. | Mediaset

Però sí que ha volgut deixar clar que hi ha un motiu darrere de la seva sonada absència els dies 24 i 25 de desembre. «No vaig sopar amb el meu pare la nit de Nadal ni tampoc vam dinar junts perquè estava en un altre lloc, però no per res», ha explicat.

Així i tot, Rocío Flores ha deixat a l'aire si Olga Moreno i el seu pare van passar les festes junts. «Si voleu saber si van sopar junts, els ho heu de preguntar a ells. Si volen explicar què fan o què passa a casa seva, que ho facin ells».

La jove no ha tingut cap problema a resoldre un dels dubtes respecte a la parella. La col·laboradora de Telecinco ha assegurat que Antonio David i Olga Moreno segueixen vivint junts. «El meu pare va i ve. Avui dia no té una altra residència, que jo sàpiga».

Rocío Flores parla de la seva mare

D'una manera molt esquiva, la tertuliana ha explicat en quin punt es troba la relació amb la seva mare de cara a aquestes dates tan assenyalades. Tal com ha explicat la influencer, aquest any ha passat Nadal lluny de la dona que li va donar la vida.

«Hi ha parts que em falten, és obvi, però en general sempre m'ha agradat molt celebrar Nadal. Les meves absències fa molt de temps que no apareixen, 8 o 9 anys, i ja m'hi he acostumat. Seria una mica estrany», ha confessat amb pena.

Rocío Flores amb posat seriós a 'El programa de Ana Rosa'
Rocío Flores es trenca en parlar de la seva mare, Rocíito. | Mediaset

Amb qui ha passat Cap d'Any és amb Olga Moreno i Antonio David Flores. Encara que es va negar a confirmar si es prendria el raïm amb tots dos, la seva activitat a xarxes socials la va delatar.

Gràcies al seu perfil d'Instagram, s'ha pogut conèixer que els germans van poder acomiadar el 2021 amb la guanyadora de 'Supervivientes'.

Rocío Flores pren una decisió amb els seus regals de Reis

Rocío Flores va voler compartir una anècdota sobre el dia de Reis. La col·laboradora de 'El programa de AnaRosa'va aprofitar una de les seves intervencions per explicar per què no ensenya els regals que li han fet a les xarxes socials.

Aquesta decisió la va prendre per primera vegada el 2020, quan la filla de Rocíito va tornar a Espanya després de participar a 'Supervivientes'.

«En la publicitat, parlant amb els meus companys, els he comentat que des que vaig tornar de 'Supervivientes', hi va haver una cosa que em va fer canviar de xip. Em feia pena penjar una foto dels regals sota l'arbre a les xarxes socials», va confessar.

«Amb el tema de la pandèmia tothom ho estava passant molt malament i fa dos anys que no ho publico», va assegurar a continuació.

La jove considera que hi ha moltes persones que ho estan passant molt malament des que va arribar el coronavirus.

Rocío Flores, radiant en un esdeveniment
Rocío Flores va lluir així de radiant en un esdeveniment. | GTRES

«És una manera de respectar la gent que no ho està passant bé», han comentat al plató de Telecinco. «Em sentia una mica millor si no ho compartia», va aclarir Rocío Flores.

«Independentment, que cadascú es compri el que pugui o vulgui, em sembla una manera d'empatitzar», va acabar dient.