Kiko Hernàndez, seriós

Kiko Hernández traeix Paolo Vasile per 40.000 euros i posa en perill el seu futur

Kiko Hernández ha revelat el secret més ben guardat de Telecinco

Kiko Hernández, col·laborador habitual de Telecinco, fa molt de temps que treballa a la petita pantalla, però segueix cometent grans errors. Recentment ha concedit una entrevista a una coneguda publicació, els seus companys han opinat i ell s'ha enfadat. Per venjar-se d'un d'ells ha desvelat els diners que tenen en els seus comptes bancaris i ha generat un autèntic caos.

Kiko Hernández respecta molt Paolo Vasile, el conseller delegat de Mediaset, perquè sap que en depèn la carrera televisiva. L'empresari italià podria estar força molest perquè Kiko ha posat sobre la taula una dada que hauria d'haver estat oculta. Ha revelat que Miguel Frigenti, un dels seus companys de Sálvame, té 40.000 euros estalviats.

Paolo Vasile
Paolo Vasile podria tenir problemes amb Kiko Hernández a Telecinco | GTRES

Hernández va tenir accés als comptes de Miguel i va descobrir que els seus ingressos havien augmentat des que va participar en el concurs Secret Story. Recordem que el periodista va acceptar formar part del programa i tothom pensava que cobrava un caixet astronòmic. Els sous de les persones que treballen a la televisió sempre han estat un misteri i ningú no s'atreveix a parlar amb exactitud.

Paolo Vasile, segons fonts properes, exigeix que tots els seus empleats siguin estrictament discrets, i per això pugui estar molest amb Kiko Hernández. No seria la primera vegada que el conseller delegat de Mediaset acaba amb els serveis d'un tertulià després d'un atreviment similar. Recordem que fa poc Lucía Pariente, mare d'Alba Carrillo, ha desaparegut de Telecinco sense deixar rastre.

Alguns periodistes asseguren que Paolo ha decidit deixar Lucía Pariente a la banqueta perquè el seu temperament és perillós. Ella, igual que Miguel Frigenti, va participar en el concurs Secret Story i suposadament va posar en qüestió la veracitat del programa. Va acusar l'organització de tenir un comportament irregular i des de llavors no ha tornat a col·laborar a la petita pantalla.

Kiko Hernández esclata contra els seus companys

Kiko ha venut una exclusiva en una coneguda revista per presumir de l'habitatge a què s'ha mudat fa poc temps. Té un preu de 2.5 milions d'euros, però hi ha molta gent que considera que l'immoble està força desaprofitat. Certs col·laboradors de Sálvame, com per exemple Frigenti, han durament criticat la llar del col·laborador.

Hernández considera que Miguel està jutjant el seu domicili per intentar fer mal perquè ell no es pot permetre pernoctar en un lloc així. Ha estat en aquest moment quan ha revelat els diners exactes que el periodista té estalviats als comptes bancaris. Gràcies a aquest atreviment els espectadors han descobert un gran misteri: el sou de les cares de Telecinco.

Paolo Vasile és un mestre del món de la comunicació i porta registrant èxits des que va entrar a la direcció de Mediaset. Els famosos li tenen un gran respecte perquè saben que és una persona contundent i directa, per això ha triomfat tan de pressa. Segons ha sortit publicat, gaudeix d´una amistat especial amb persones tan importants com María Teresa Campos.

Paolo Vasile imposa la llei del silenci

Paolo, segons fonts properes, s'ha guanyat l'aplaudiment de tots els seus treballadors perquè és un conseller delegat força considerat. Tot i això, també té molt caràcter i suposadament ha patit desacords amb alguns presentadors de Telecinco. El portal Informalia assegura que l'última a patir la ira de l'italià ha estat Paz Padilla.

Paz Padilla va ser l'escollida per presentar les Campanades de Mediaset i tothom pensava que el programa seria un èxit. El problema és que va fer unes declaracions sobre el coronavirus que van causar un gran descontentament. Vasile, segons Informalia, va fer callar l'humorista perquè sabia les conseqüències que tindrien les paraules.