Primer pla de David Flores

David Flores Carrasco ja no viu amb el seu pare: la dona amb qui comparteix casa

Olga Moreno rebrà David Flores amb els braços ben oberts

David Flores Carrasco, net de la gran Rocío Jurado, ha canviat de vida d'un moment a l'altre i el seu entorn està força preocupat. Des que té 17 anys viu amb el seu pare Antonio David Flores, però ara l'ha deixat sol perquè vol començar una nova vida.

La veritat és que està en bones mans, ja que s'ha quedat amb Olga Moreno, l'última parella de l'antic col·laborador de Telecinco.

David Flores Carrasco s'ha guanyat el respecte de tots perquè el seu comportament sempre ha estat brillant i és un jove molt discret. El problema és que la seva família l'ha situat al punt de mira i ara és impossible deixar de parlar-ne.

La revista 'Lecturas' assegura que Antonio David, pare del jove, s'ha enamorat de Marta Riesco, una reportera de 'El programa de Ana Rosa'.

Olga Moreno ha estat vista a Sevilla aquest cap de setmana
Olga Moreno haurà de començar una nova vida. | Mediaset

Sembla que Antonio David s'ha mudat a Madrid amb la seva parella, Marta Riesco, i fa uns mesos que ja viuen junts perquè la relació és estable. La periodista ha esdevingut una persona essencial dins la biografia de l'exmarit d'Olga Moreno. Ella no vol cridar l'atenció, però és cert que ha sortit beneficiada del possible romanç.

Marta Riesco treballava de reportera a Telecinco, però des que ha esdevingut personatge del cor és col·laboradora de la cadena. Els seus companys li tenen en alta estima perquè, segons expliquen, no ha presumit en cap moment del seu poder mediàtic.

Tot fa pensar que s'haurà d'acostumar a ser el centre de la notícia, ja que s'acosta una tempesta mediàtica força perillosa.

David Flores, el fill de Rociíto, es quedarà vivint a Màlaga al costat de la seva antiga madrastra Olga Moreno, que ha promès cuidar-lo. El jove, seguint la informació aportada pel seu entorn, és extremadament vulnerable i han pensat que el millor per a ell és no canviar-li la rutina. Aquesta és una de les raons principals per les quals no es mudarà a Madrid amb el seu pare Antonio David.

David Flores Carrasco i l'home que li dona suport

David Flores gaudeix d'una relació especial amb Rocío Flores i conseqüentment també té molt de tracte amb el seu xicot: Manuel Bedmar. Han format un trio indestructible i no hi ha res ni ningú que pugui provocar una crisi entre ells. El discret David es recolzarà en el seu cunyat Manuel quan noti l'absència d'Antonio David Flores, que no se'n desentendrà.

David Flores abraça Menuel Bedmar
David Flores i el seu cunyat Manuel Bedmar passen molt de temps junts. | GTRES

L'exmarit d'Olga Moreno és un pare compromès i sempre ha estat pendent dels seus fills David, Rocío i Lola Flores. Aquesta última continua sent menor i és fruit de la seva relació amb la guanyadora de 'Supervivientes 2021'. L'antic matrimoni s'ha compromès a continuar formant una família, tot i que la vida els distancia físicament.

David, segons la revista 'Lecturas', començarà a viure amb Olga Moreno i amb la seva germana Lola Flores, amb qui té una unió molt estreta. Rocío Flores també estarà pendent d'ell perquè fa un temps es va independitzar amb Manuel, però segueix estant a prop del jove.

Els dos habitatges es troben al mateix barri, així que la família intentarà fer tot el possible per donar-se suport els uns als altres.

Olga Moreno amb unes amigues el juliol de 2021.
L'entorn d'Olga Moreno sempre ha estimat molt David Flores. | GTRES

David Flores Carrasco compleix el seu gran somni

Olga Moreno va concedir una entrevista a 'Sábado Deluxe' abans de separar-se d'Antonio David Flores, que ara ha cobrat un significat especial. Va assegurar que David Flores estaria sempre amb ella, encara que el seu matrimoni amb Antonio David acabés. Malauradament aquesta situació hipotètica s'ha fet realitat i s'ha complert el presagi de la guanyadora de 'Supervivientes'.

El net de Rocío Jurado ha tornat a ocupar la portada d'una revista i ell no se sent còmode en aquesta situació. L'únic que vol és passar inadvertit fins que passi la tempesta i recuperar la relació amb la seva mare Rociíto com més aviat millor. Això últim trigarà un temps a fer-se realitat, ja que Rocío Carrasco reconeix que encara no se sent preparada.