Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla general del plató de Sábado Deluxe amb alguns dels col·laboradors

Una boda secreta d'un col·laborador sorprèn 'Sálvame': ja s'han casat

Un dels integrants de 'Sálvame' s'ha casat per a sorpresa de tothom

'Sálvame' viurà avui una veritable revolució al programa. El motiu és que s'acaba de revelar que un dels seus col·laboradors s'ha casat en secret.

Es tracta de Gustavo González, de 56 anys, que ha contret matrimoni amb María Lapiedra, de 37 anys.

La revista 'Diez Minutos' és qui ha donat l'exclusiva i mostra imatges de l'enllaç realment inesperat.

María Lapiedra i Gustavo González
Gustavo González i María Lapiedra s'han casat. | GTRES

'Sálvame' descobreix que Gustavo González i María Lapiedra ja són marit i muller

Gustavo és un dels integrants de 'Sálvame' que està més envoltat per la polèmica. No per les declaracions que fa, sinó per la seva vida personal. De fet, ha passat de ser col·laborador a esdevenir personatge de la premsa rosa.

Per això ara és notícia: ha contret matrimoni amb María, amb qui té una filla en comú, Mia.

'Diez Minutos' ha publicat l'exclusiva de l'enllaç, amb imatges i detalls de la celebració. Per exemple, ha revelat que l'enllaç va tenir lloc el 7 de gener, a l'ajuntament del municipi barceloní de Sant Vicenç de Montalt.

La jutgessa de pau va ser l'encarregada d'oficiar la cerimònia, on els nuvis van acudir vestits pel mateix dissenyador: Jordi Dalmau, amic de la parella.

Així mateix, s'ha indicat que la parella va estar acompanyada de la seva filla i d'uns quants convidats, entre els quals no hi havia els fills grans del fotògraf. La parella es va traslladar després amb tots els convidats fins al restaurant Contrastes, del xef Diego Ferreira, per dinar plegats.

A l'esmentada publicació s'explica també que el 7 de maig és quan tenen pensat celebrar amb magnificència el seu matrimoni. Festa on comptaran amb la presència de nombrosos familiars i amics. Sembla que els nuvis tornaran a confiar en Dalmau per al seu vestuari i en Ferreira per al càtering.

Una història d'amor polèmica: Gustavo González i María Lapiedra

Amb aquest enllaç matrimonial, el membre de 'Sálvame' i la seva dona consoliden la seva relació, que es va iniciar el 2009, però que no es va revelar fins al 2017. El motiu de mantenir-ho en secret era que tots dos estaven casats. Ell feia tres dècades que estava amb Antonia, la mare dels seus quatre fills, i ella era esposa de Mark Hamilton, amb qui tenia dues nenes.

Quan la seva història va sortir a la llum, es va convertir en un veritable escàndol els divorcis van ser força complicats. Especialment el d'ella, perquè el seu ex no va dubtar a sortir a la televisió per parlar i posar-la seriosament en dubte.

Tot i això, van decidir apostar pel que sentien i públicament van començar a mostrar el seu dia a dia junts i l'amor que es professaven. Amor fruit del qual va néixer Mía a l'abril de 2020.

Gustavo González i María Lapiedra.
Tot i rumors i crítiques, Gustavo González i María Lapiedra segueixen apostant per la seva història d'amor. | GTRES

El casament ha estat una sorpresa per a tothom perquè fa poc van sorgir rumors d'infidelitat per part de María. De fet, es va dir que havia ocultat a González que seguia exercint com a ballarina de 'striptease'. Una informació davant la qual ell va manifestar que sentia fàstic i que l'havia decebut.

Tanmateix, segons aquest enllaç secret, sembla que el fotògraf ho ha oblidat i perdonat tot. Ha prioritzat els seus sentiments cap a Lapiedra davant de la mentida.