Fotomuntatge de Marta Riesco i David Flores

Marta Riesco, la nova 'madrastra' de David Flores Carrasco

Marta Riesco comparteix casa amb Antonio David Flores

Marta Riesco, col·laboradora i reportera de Telecinco, ha deixat de banda la discreció periodística que sempre l'ha caracteritzat per una raó de pes. Segons una revista molt coneguda, ha decidit lluitar per la presumpta relació sentimental que té amb Antonio David Flores. I això l'ha convertit en madrastra d'una de les persones més estimades de la crònica social: David Flores Carrasco.

Marta Riesco ha tingut moltes oportunitats de trencar el silenci, però ha preferit mantenir-se al marge de l'escàndol fins que passi la tempesta. És conscient que hauria de pagar un preu massa alt per a defensar-se, ja que els seus companys de premsa no li perdonarien mai que canviés d'actitud. Si es converteix en personatge del cor, no hi haurà marxa enrere i la seva carrera quedarà força deteriorada.

Marta Riesco somrient i posant a càmera
Marta Riesco és una de les grans reporteres de la premsa rosa | Cedida

David Flores Carrasco, fill d'Antonio David Flores i de Rocío Carrasco, està en una situació delicada. Fa molt de temps que no té relació amb la seva mare, concretament des que tenia 17 anys, i li agradaria retroba-se amb ella. Olga Moreno, l'última exdona d'Antonio David, ha ocupat el buit de Rociíto durant molts anys.

Olga Moreno, segons la revista 'Lecturas', seguirà cuidant David Flores perquè aquests últims anys han format un equip indestructible. Antonio David suposadament s'instal·larà a Madrid amb la seva parella, Marta, que cada vegada té més presència a la seva vida. Recordem que la periodista ja coneixia Rocío Flores, germana de David, perquè treballaven juntes a 'El programa de Ana Rosa'.

Riesco ha entrat a la família Flores per la porta gran, ja que s'ha guanyat la confiança d'una persona fonamental: Rocío Flores. Alguns experts en crònica social acusen Marta d'estar motivada per interessos mediàtics, però ella ha demostrat que no és així. L'únic que vol és vetllar pel benestar de qui suposadament és el seu nòvio, l'exmarit d'Olga Moreno.

Marta Riesco protegirà David Flores Carrasco

Marta fa molt de temps que treballa al món del cor i sap perfectament com funciona el negoci. Per aquest motiu, mai ha parlat de David Flores ni a 'El programa de Ana Rosa' ni a 'Ya son las ocho', els programes en què treballa. Alguna vegada ha hagut de donar informació que l'afecta directament, però mai ha opinat al respecte.

Antonio David Flores haurà de separar-se dels seus fills David, Rocío i Lola. Aquesta última la va tenir amb Olga Moreno. Fonts properes garanteixen que la guanyadora de 'Supervivientes 2021' es farà càrrec de Lola i de David perquè el seu exmarit s'ha instal·lat a Madrid. L'antic col·laborador de Telecinco passava molt de temps a la capital, i ara ha sortit a la llum el motiu.

Antonio David va explicar a alguns reporters que era a Madrid perquè tenia moltes reunions amb el seu advocat. Alguns tertulians van insinuar que l'ex d'Olga havia passat el Nadal a casa del lletrat, però 'Lecturas' ha descobert que no és així. Flores porta un temps vivint a la capital perquè suposadament s'ha instal·lat a casa de la seva parella, Marta Riesco.

La relació tempestuosa de Marta Riesco i Rocío Flores

Marta era amiga íntima de Rocío Flores, la filla gran del seu nòvio, però alguns periodistes asseguren que alguna cosa va passar entre elles. Diuen que la reportera va amagar a Rocío que estava sortint amb Antonio David i que aquí va començar tot. No obstant això, els problemes semblen ser cosa del passat, perquè molta gent assegura que tornen a ser amigues.

Així doncs, David Flores Carrasco s'haurà d'acostumar a tenir una dona nova a la família, però ell no hi posarà cap impediment. Tothom que el coneix assegura que és una persona fantàstica i que es fa estimar allà on va. Per tant, no seria estrany que ja s'hagi guanyat el cor de la seva jove i mediàtica madrastra.