Primer pla de Sonsoles Ónega somrient

Sonsoles Ónega presumeix de cos en ple directe i fa callar boques

La presentadora ha presumit de figura després de Nadal

Sonsoles Ónega ha tornat de les vacances de Nadal amb un tipàs impressionant. Un canvi espectacular que s'ha fet més que evident al plató de 'Ya es mediodía', el programa que presenta a Telecinco.

No obstant això, poca gent sap que tot ve motivat arran que al seu fill li diagnostiquessin una diabetis del tipus 1 el 2016.

«La vida va canviar per sempre. La seva i la nostra», escrivia la periodista al seu bloc.

Aquesta situació tan complicada del seu petit va fer que comencés a controlar de ben a prop tot el que menjava. «La malaltia del Gonzalo, que li van diagnosticar quan tenia quatre anys, ha canviat la nostra vida: la dieta, la rutina...».

Sonsoles Ónega al plató de 'Ya es mediodía'
Sonsoles Ónega al plató de 'Ya es mediodía' | Mediaset

«De la nit al dia, vaig entrar en una batalla. Vaig començar a estudiar una barbaritat i a desemmascarar la indústria alimentària». I és que la dieta d'una persona diabètica s'ha de vigilar de manera estricta per a evitar problemes.

«Qualsevol producte ultraprocessat i/o amb sucres refinats és una bomba de rellotgeria. Per a ell i per a qualsevol», va compartir al seu moment.

«Al cap de poc temps de posar en marxa la maquinària em vaig aprimar uns... quatre quilos? Potser van ser cinc, sis, vuit? No ho sé, perquè fa segles que no em peso», explicava.

Des que va decidir fer un canvi de vida, la presentadora ha perdut uns dotze quilos. «Vaig renovar tot el rebost. Em vaig desfer de tot el que tingués més de deu grams de sucre per cada cent grams de producte».

Sonsoles Ónega posant al carrer
Sonsoles Ónega té molt bon aspecte | Instagram

 

El gran canvi de vida que va fer que Sonsoles Ónega s'aprimés

Aquests nous hàbits alimentaris van canviar completament la dieta de Sonsoles, cosa que se li va notar de seguida en el físic.

Així doncs, la periodista va deixar de consumir «sucre i la majoria d'aliments processats per la indústria». I, gràcies a aquest nou estil de vida, molt més saludable, es va aprimar moltíssim.

Molta gent fins i tot es plantejava si s'havia sotmès a alguna operació. Però no, aquest canvi tan espectacular va ser degut a una alimentació més sana.

Recentment, un company seu de programa va destacar que a Sonsoles, després del Nadal, se la veia especialment prima. Concretament, va dir: «Resulta que aquesta faldilla que porta avui, abans d'anar-se'n de vacances no li entrava, i ara li va gran».

Unes paraules que li van fer pujar la moral, i fins i tot es va aixecar per a presumir de figura i confirmar que ha perdut pes.

Sonsoles Ónega somrient amb els braços plegats
Sonsoles Ónega es cuida molt, i es nota | Mediaset

«Què has fet durant les vacances?», li va preguntar Marta López, que va quedar al·lucinada amb el canvi físic de Sonsoles. I ella va confessar: «Ja m'ho han dit les meves amigues, que soc l'única que m'aprimo. Sabeu què he fet? Esport!».

Així doncs, va deixar clar que l'única manera de mantenir-se en forma és fer esport i portar una dieta equilibrada. «Jo crec que cal començar ara per a veure't bé a l'estiu», remarcaven des del programa.

D'altra banda, professionalment a Ónega li van molt bé les coses, ja que està al capdavant de dos programes de màxima audiència a Telecinco: 'Ya es mediodía' i 'Ya son las ocho'.

Espais on comenta notícies de màxima actualitat i relacionades amb la premsa del cor. De fet, compta amb col·laboradores de la talla de Gloria Camila Ortega o Rosa Benito, que formen part d'un dels clans més mediàtics del nostre país.

Sonsoles Ónega somrient
Sonsoles Ónega ha collit molts èxits a nivell professional | GTRES

És més, abans d'embarcar-se a l'aventura amb aquests dos programes, Sonsoles Ónega va ser, durant deu anys, la cronista política dels informatius de Telecinco.

I no oblidem que és autora de diverses novel·les i que escriu un bloc: 'La vida de G'. Filla de Fernando Ónega, sempre ha portat el periodisme a la sang.

D'altra banda, Sonsoles també pot presumir de ser amiga íntima de la reina Letícia, ja que van compartir professió durant molt de temps.

Sens dubte, però, els seus dos èxits més grans són els seus fills: Gonzalo i Yago. I és que, abans que res, és mare de família.

«Escaleto la meva vida com si fos un programa per a tenir temps per a tot. Si això ho preguntes al meu fill Yago, de deu anys, us diria que els robo temps a ells», va reconèixer fa temps en una entrevista.