Primer pla de Belén Esteban somrient molt feliç

Miguel Marcos tremola: Els enemics de Belén Esteban tornen a la càrrega

Tant Olvido Hormigos com Toño Sanchís tornen a estar al punt de mira

Era l'any 2015 quan Belén Esteban trencava del tot amb el seu representant, Toño Sanchís, després de gairebé una dècada comptant amb els seus serveis. Des de llavors, tots dos s'han vist embolicats en una cruenta guerra judicial i mediàtica. Fins i tot, la col·laboradora arribava a treure-li casa seva, encara que li deu força diners: uns 400.000 euros per ser exactes.

Però alhora, en 2015, era quan Belén entrava a participar a 'Gran Hermano VIP', on finalment 'la princesa del poble' acabava coronant-se com a guanyadora. Un 'reality' en què va protagonitzar autèntiques batalles campals amb Olvido Hormigos.

Imatge d'arxiu d'Olvido Hormigos amb el cabell tenyit de rossa
Olvido Hormigos | GTRES

Automàticament, l'exregidora dels Yébenes també passava a encapçalar la llista dels seus enemics. De fet, Hormigos també es convertia en persona non grata dins de Telecinco.

A més a més, curiosament, Olvido també era una altra de les representades de Toño Sanchís, encara que al contrari que amb la col·laboradora de 'Sálvame', ells segueixen mantenint una bona relació.

Just per això, l'exrepresentant ha decidit sortir a donar la cara per la seva amiga després de polèmica generada al voltant de la nova vida que porta lluny de la televisió. I és que ella mateixa reconeixia que no ho havia passat gens bé durant la seva etapa televisiva.

Imatge de Toño Sanchís sortint de casa seva
La dona de Toño Sanchís, guanya la batalla judicial a 'Mediaset' | GTRES

«Ara soc mestra i vull exercir com a tal, però no és compatible amb la televisió», explicava. «La tele va ser una etapa molt dura i molt difícil. Vaig estar anant al psicòleg i, encara que soc una dona forta, t'ajuda moltíssim».

«El meu refugi és la meva família perquè al final és el que tenim. La meva família m'ha donat suport sempre, i encara que una mica tard, ho he valorat», confessava.

«Vaig passar una etapa en què ho vaig passar molt malament amb allò d'aquell vídeo, de fet hi ha gent que sembla que no ho pot superar. Nosaltres no som una família moderna, nosaltres ens estimem i és amor de veritat», concloïa.

Belén Esteban fa front als seus enemics

D'altra banda, la mare d'Andrea Janeiro acusava Toño Sanchis de quatre delictes en una querella criminal que li va interposar fa uns quants mesos: apropiació indeguda, alçament de béns, falsedat documental comptable i temptativa d'estafa processal.

I en el seu intent per destapar les mentides de 'Sálvame', l'exrepresentant sortia a defensar Hormigos: «M'acaba de trucar la meva amiga Olvido. No està desesperada de res, això és una invenció més de 'Sálvame'. No se'ls va autoritzar a emetre la seva trucada», escrivia a les seves xarxes socials.

Imatge de Miguel Marcos i Belén Esteban fent-se un petó
Belén Esteban amb Miguel Marcos | Informalia

Un fet que desmentia Omar Suárez, el reporter responsable de cobrir la notícia. «Mentre això passava, Olvido estava parlant amb el nostre reporter per dir-li que ho atenia. Bé, diferents missatges», assegurava.

«Em deixes mut amb això que acabes de dir de Toño. T'he de dir que no només ens ha atès fora de càmeres, sinó que ha estat amable i educada amb tots nosaltres», remarcava.

«M'ha dit que ara sent que va ser una etapa i ha tornat a la seva vida anterior a ser coneguda, molt tranquil·la i familiar», desvelava sobre la conversa que havien tingut.

«Això és el que fa per darrere per treballar a TV», afegia Suárez, ja que la vida de l'exconcursant de 'Mira quién salta' ha fet un canvi radical.

«Va sol·licitar feina com a professora i ha estat seleccionada per començar a fer classes de reforç a nens de primària», tancava el reporter. Tot i això, amb la càmera encesa Olvido tan sols es limitava a dir que està «bé».

Imatge de Miguel Marcos i Belén Esteban posant junts per als periodistes
Miguel Marcos i Belén Esteban | EUROPA PRESS

«No diré res més, he estat parlant amb tu Omar, saps que ens portem bé, però no tinc res a dir a la televisió», assegurava.

D'altra banda, Sanchís tampoc tenia cap objecció a atacar Belén Esteban on més li fa mal, ficant-se amb el físic del seu marit, Miguel Marcos. «Ara sé qui es menja el salmorejo i les patates fregides», assenyalava en to de burla fent referència al físic del conductor d'ambulàncies.